maanantai 23. kesäkuuta 2014

VIIKON REISSU

Moikkamoi!

Palailin tuossa viimeviikon torstaina viikon reissulta, jossa olin serkkuni kanssa :) oli todella mukava reissu, kiitokset siis empulle! ♥

Lähdettiin reissuun torstaina 12.6, elikkäs matkustettiin bussilla kohti Jyväskylää ja siitä sitten Laukaaseen :)  


Perjantaina käytiin Laukaan keskustassa, ja ostin tuon ihanan Labellon uuden huulirasvan! Samana päivänä käytiin myös uimassa mahtavassa paikassa, tulipahan talviturkki heitettyä! :)


Lauantaina lähdettiin aamulla ajamaan kohti Turkua, sillä illalla yhdeksältä lähti laiva Tukholman risteilylle! :) Ennen satamaan menoa pysähdyttiin hetkeksi Ruissaloon, paikka oli todella kaunis! 

Laivamme oli siis uusin Viking Line Grace, aivan mahtava! Keskiyön aikoihin alkoi soittaa Pariisin Kevät, jonka esitys ei ollut kovinkaan hyvä. Bändiä en ole kauheasti kuunnellutkaan, joten kaksi biisiä tunnistin. Laulajan ääntä ei kuulunut kovin hyvin, ja toisessa tunnetussa biisissä ei jostain syystä pystynyt kunnolla laulamaan. Mutta tulipahan sekin nähtyä :)

Seuraavana päivänä syötiin ihana aamupala ja lounas, kyllä laivalla on vaan hyvät ruoat! :) 
Päivällä kierreltiin laiva ja ostin tuliaiset, otettiin kuvia ja käytiin laulamassa ja pelattiin paljon tanssipeliä teinihuoneessa! :D 


Sunnuntai-maanantai välisenä yönä oltiin sitten takaisin Laukaalla :) Loput päivät meni sitten katsoen Netflixiä ja pelaten korttia, ja käytiin myös Jyväskylässä kaupoissa. 

♥' Romu

1 kommentti: