tiistai 30. joulukuuta 2014

JOULULAHJAT

Moikkamoi!
Joulu tuli ja meni, onneksi vielä on tämä viikko lomaa jäljellä ja ensiviikon tiistaina on vapaapäivä! :)
Kuten ostikosta varmaan huomaa, tässä postauksessa ajattelin esitellä saamani joululahjat, mutta ensiksi kuvakollaasi jouluaatolta! :)


Jouluaatto oli todella rauhallinen ja meillä oli kyllä tosi kiva joulu!  Joulupäivä oli myös rauhallinen ja lisäksi Emppu kävi laulamassa mun kanssa uutta SingStaria, joka saatiin perheellemme yhteiseksi :) Joulupäivänä siskoni tuli kotin ja saatiin enemmän ääntä ja tekemistä tännekin hetkeksi! :) Lyhyesti sanottuna joulunaika oli ihana! 
Mutta nyt päästäänkin lahjojen pariin! :)


Elikkäs, sain Lenovon läppärin, jolla juuri tätäkin postausta kirjoittelen. Nyt kun sain oman läppärin tämä blogi toivottavasti muuttuu aktiiviseksi! Saisitte ehdotella millaisia postauksia haluaisitte! :) Sain myös kuvassa näkyvät valkoiset Addon Five Audio pro kaittumet, joihin kyllä rakastuin! 


Serkultani Empulta sain tuon kuvan kehyksissä (), joka on siis otettu konfirmaatiopäivänämme, sekä tuon aivan ihanan kasvojen kuorinta-aineen! Niinalta sain punaisen Maybeline Forever Strong kynsilakan, joka pääsikin heti testaukseen ja voin sanoa, että tuo kynsilakka on kyllä todella hyvä! Äiti oli ostanut lahjakortin hierontaan, sillä syksyn aikana sai varmaan moni kuulla kuinka jumissa mulla selkä ja niska on! Ihana päästä hierontaan! :) Kummiltani sain 50e ja veljeni oli ostanut minulle tuon ihanan possukaiuttimen, jonka voi kytkeä esim. puhelimeen, todella käytännöllinen! :)


Ystäväni Saana oli ostanut minulle tuon aivan ihanan rasian, Nivean huulirasvan sekä tuon punavalkoraidallinen suklaalevyn! :) Nooralta sain ihanat mukit, jossa oli karkkikepit ja sellofaanissa olevat suklaat! :3 Empulta sain tuon herkkuhimoon purnukan, jossa oli dumle karkkeja sekä Empun itse tekemää mantelisuklaata, mutta ne ovat jo menneet parempiin suihin :3 Vanhemmiltani sain vielä Dermosilin rasvan sekä Pandan konvehtirasian.


Isäni yllätti minut ja oli ostanut minulle Music Makerin, oijoijoi! Pääsen vihdoin toteuttelemaan yhtä unelmaani! :) Isän paketista paljastui vielä tuo Ihmeellinen mieli- kirja, joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Mummuni oli ostanut minulle Tähtiin kirjoitetun virheen kirjan muodossa sekä Frozen leffan! ♥ Siskoltani sain Nälkäpeli kirjan ja leffan, en olekaan näitä vielä ollenkaan lukenut ja katsonut joten siskoni päätti käännyttä minut! :) Äitini osti minulle tuon toisen John Greenin kirjan, jota olen tällä hetkellä lukemassa :) Oon todella onnellinen, että sain tänä vuonna näin monta kirjaa, oijoi 


Sitten sain vielä ihanan yöpaidan ja sukkia joita olinkin toivonut. Legginsit, lämpimät lapaset, koska entiset ovat kuluneet tai menneet rikki sekä aivan ihanat tuollaiset pörröiset korvaläpät! :3

Oon tosi kiitollinen näistä aivan ihanista lahjoista! Kiitos jokaiselle 
Toivottavasti teillä oli kiva joulu! :)
Huomenna onkin uudenvuodenaatto, onko suunnitelmia? :)

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta ja muistakaa ehdotella postauksia! :)

♥' Romu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti