sunnuntai 17. toukokuuta 2015

MOI TEILLE KAIKILLE


Moikkamoi taas pitkästä aikaa! Kamalaa, miten aika menee nopeaa.
Kuten viimeksi lupailin, että alkaisin aktiivisemmaksi blogin kanssa ei ihan toteutunut. Ajatukset oli liian sekaisin eikä blogin kirjoittaminen tuntunut parhaimmalta vaihtoehdolta. Nyt kuitenkin tässä pari päivää olen miettinyt mistä aloittaisin ja mitä oikein kertoisin, kun kuitenkin teki mieli kirjoittaa tänne. Ajattelin nyt jakaa tänne muutamia biisejä, kuvia ja ajatuksia.

Peruskoulua onkin enää jäljellä vain kaksi viikkoa... hullua! En ole tästä maininnutkaan blogin puolelle, mutta tämän ysiluokan kevätlukukauden opiskelun olen käynyt suurimmilta osilta kotoa käsin, sillä altistuin koulun huonolle sisäilmalle. Pystyn käymään vain muutaman aineen tunnilla koulussa ja sitten muut suoritan itseopiskeluna. 
Alussa oli todella vaikea opetella ja tottua ajatukseen, ja miettiä itselle hyvä ns. 'lukujärjestys' kotiin. Ensimmäiset kokeet meni vähän huonommin, mutta nyt nämä kevään viimeiset kokeet ovat menneet ihmeen hyvin! Tästäkin selvittiin :--) Vielä kun saisi selville missä pystyn jatkamaan syksyllä jatko-opintoja..
Mitäs tässä reilun kuukauden aikana onkaan tapahtunut..; On ollut kokeita - tottakai, yökyläilyjä, hautajaiset, Oulussa siskon kanssa laatuaikaa, itkua ja naurua, onnea ja ikävää, turhautumista ja onnistumista. 
Mutta nyt on jotenkin tyhjä olo. Koko ajan on ollut jotain mitä on täytynyt hoitaa alta pois, kuten kokeet. Nyt ei ole enää niitäkään, onneksi! Nyt vain otetaan vähän iisimmin ja odotellaan kesäloman alkamista! Sitä ennen kerkeää kuitenkin olla kaikkea kivaa tekemistä :--)


Mitä teille kuuluu? :--) Mulla on tiedossa muutamia postauksia, mutta ois kiva, jos ehdottaisitte myös joitain! pssst. tulossa myös videota! *kädetsilmilläapinaemoji*

♥' Roosa6 kommenttia:

 1. ihania kuvia c: ja videopostaus ois aika kiva :-)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa jännältä tuollainen kotiopiskelu! :) Myday postaus ois kiva!

  http://lauraemiliav.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, tosi ihana postaus! <3 pst, oon Empun kans samaa mieltä tuosta postauksesta!
  En malta odottaa meijän kesäsuunnitelmia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ennirakas <3 hihi sama täällä ;)

   Poista