torstai 5. marraskuuta 2015

KUUSAMO || SYYSLOMA

Syysloma tuli ja meni! Itselläni se tosin oli jo muutama viikko sitten (miten aika menee niin nopeaa??). Postaus tulee hieman myöhässä, mutta ei anneta sen häiritä.

Syyslomalla torstai aamuna lähdimme Ennin kanssa Kuusamoon, jossa ei oltu kumpikaan ennen käyty. Yövyimme kaksi yötä Kuusamon Tropiikissa, mukava ja todella rauhallinen paikka. Hotellin aamupala oli aivan loistava, kylpylä oli melko pieni mutta silti mukava! Angry Birds puisto oli myös hieman pieni ja olisin kaivannut vähän monipuolisempaa tekemistä, mutta tulipahan käytyä katsomassa millainen paikka sekin on :--) pienille varsinkin oikein hyvä paikka! Vuokrattiin myös pyörät ja käytiin niillä kaupassa ja kuvailemassa, sekä varasimme kodan pariksi tunniksi :--) Lauantaina lähdimme sitten takaisin kotia päin. Reissu oli aivan huippu, iso kiitos siitä Ennille! ❤️

Muut lomapäivät meni myös tosi mukavasti! Tuli nähtyä ystäviä ja ennen kaikkea rentouduttua. Vaikka välillä tuntuikin, ettei ole mitään tekemistä ja turhautti, niin noh, oli sentään loma :--D Nyt on sitten lukion toinen jakso sekä koeviikkokin ohi! 
Ihanaa uuden viikon alkua kaikille sekä jos postausideoita on ehdotella, otan niitä mielelläni vastaan :--)

❤️' Roosa 

2 kommenttia:

  1. Katotaanpa antaako tämä nyt kommentoida.. Ihana postaus, meillä oli niin kiva reissu! <3 Jälleen yksi muisto enemmän rikastuttamassa elämää. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei anna kommentoida, inhottavaa!! Mutta kiitos hurjasti muru <3 Ja niimpä! :')

      Poista