perjantai 20. marraskuuta 2015

MAATA NÄKYVISSÄ 2015

Arghh, tämäkin postaus viivästyi aivan liian pitkälle, sillä oma koneeni ei toimi D: mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Heippahei! 
13.11-15.11 eli viikko sitten Turussa HK Areenalla sekä Messukeskuksessa oli Maata Näkyvissä festarit. Haapaveden Seurakunta järjesti reissun sinne ja kun en itse viime vuonna päässyt sinne sairastelun vuoksi, saivat ystäväni tänä vuonna houkuteltua minut mukaan :--) ja voin sanoa, etten kadu ollenkaan lähtöä!

En olisi voinut kuvitella, että siellä on noinkin hyvä ilmapiiri, oikeasti hyvää musiikkia ja noin hauskaa! Oli aivan huikeaa hyppiä ja huutaa laulun mukana täydellä permannolla neljännessä rivissä, kun tietää, että siellä on tuhansia muita ihmisiä messissä! Kuulemma viikonlopun kävijämäärä oli 25 000 ihmistä, melko paljon! :--D
Yksi positiivinen yllätys oli myös ruokailu. Todella hyvät ja täyttävät ruokailut ottaen huomioon ihmismäärän. Tapahtuma oli muutenkin kaikinpuolin todella hyvin järkätty.
Oliko kukaan teistä kyseisillä festareilla? :--)


psst. pahoittelen kuvien laatua, mukanani oli puhelin sekä pokkari joilla kuvia sitten napsin, parhaimman kameran jätin tilan viemisen takia kotiin :--)

❤️' Roosa

2 kommenttia: