perjantai 4. marraskuuta 2016

MY LIFE IN 20 QUESTIONS

Moikkamoi!

Joskus olen tällaisen tagin lisännyt muistiin ja käyttämättömiä noin vuoden takaisia kuviakin löytyi, joten ajattelinpas nyt vastailla näihin :--) 


1. Lempiväri? Aina yhtä vaikea kysymys! Lemppareihin kuuluu ainakin harmaa, sininen ja punainen (mukaan lukien niiden eri sävyt!)

2. Lempinumero? Mulla ei oo lempinumeroa, mutta jos joskus jokin numero täytyy sanoa, on se usein 3,6 tai 9.

3. Unelma-ammatti? Toimittaja on tällähetkellä vahvin, mutta psykologin ammatti on ollut myös yksi pitkäaikaisista unelma-ammateista.

4. Missä haluaisit asua? Kotikotona! 

5. Mihin haluaisit eniten matkustaa? Lontooseen, Kööpenhaminaan, Amsterdamiin ja Berliiniin!6. Mitä teet vapaa-ajalla? Tällähetkellä suurin aika vapaa-ajastani menee kyllä opiskeluun ja muihin koulujuttuihin. Kerkeän kuitenkin käydä jumpassa sekä lenkkeilen. Kotitöitä löytyy joka päivälle ja jos aikaa ja fiilistä on; soitan pianoa, luen, katson netflixiä, kirjoitan ja valokuvailen :--) 

7. Lempparikaupat? Mulla ei niinkään oo lempparikauppaa, mutta vaatekaupoista H&M ja GinaTricot, ja  esim. Tigerissä on aina pakko käydä jos vain on mahdollisuus!

8. Unelma-auto? Iso, vähän niin kuin maasturi ja pyöreähkön mallinen, väriltään valkoinen tai sininen. Haha, tarkkaa merkkiä tms en osaa sanoa :--D

9. Mitä TV-sarjoja ilman et pystyisi elämään? Pystyisin kyllä elämään ilman mitään TV-sarjoja, mutta tällä hetkellä seuraan aktiivisesti vain Uusi Päivää ja Vain Elämää. Netflixsistä katselen mitä milloinkin, tällä hetkellä kesken on Gilmoren Tytöt.

10. 3 asiaa mitä ilman et pystyisi elämään? Tähän pitäisi tulla nyt tietenkin happi, ruoka ja vesi, mutta jos laajemmin ajatellaan niin perhe, ystävät ja harrastukset.11. En voi nukkua ilman...? Peittoa! 


12. Jos saisit miljoona euroa kokonaan omaksi niin mitä tekisit sillä? Lähtisin perheen kanssa reissuun ja laittaisin ainakin säästöön suurimman osan! 


13. Julkkisihastus? Ei nyt varsinaista ihastusta oo, mutta Elias Kaskinen number one! 


14. Lemppariherkku? Suklaa on aina hyvää! 

15. Lempieläin? Kissa 16. Lemppari vuodenaika? Syksy ja talvi!


17. Lemppari lastenohjelma? Varmaankin muumit!
 
18. Miksi aloit bloggaamaan? Olin pitkään ollut kiinnostunut valokuvaamisesta & kirjoittamisesta, ja kun viimein sain kameran, päätin tehdä blogin :--) 


19. Mikä asia on sinulle todella lähellä sydäntä? Tähänkään ei ole yhtä vastausta, mutta musiikki ja kirjoittaminen!

20. Artisti johon olet täysin rakastunut? En ole täysin rakastunut kehenkään artistiin :--)


Psst! Blogger ei jostain syystä suostu toimimaan kunnolla ja jätti muutaman kysymyksen siniseksi... Koitan korjailla myöhemmin, jos silloin onnistuisi!


❤' Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti