maanantai 21. joulukuuta 2015

KOLME YÖTÄ JOULUUN ON

Moikkamoi pitkästä aikaa!

Joululoma alkoi ja jouluunkin on enää kolme yötä, mihin tää aika menee? Mutta en valita, ihana juttu, että enemmän ja vähemmän odotettu joulu on pian taas täällä! :--) 
Mites teidän jouluvalmistelut?
Täällä ollaan ostettu ja paketoitu kaikki lahjat ja leivottu kaikki jouluherkut. Enää huomenna joulusiivous ja viimeiset koristelut, sekä aatonaattoiltana sitten joulukuusi! :--) 


Mulla on ollut joulufiilis vähän hukassa, vaikka yleensä se tulee jo ihan joulukuun ensimmäisenä päivänä, ellei aikaisemminkin. Onko musta tullu jo vanha vai mikä..? :'D Yhden syyn ainakin tiedän, nimittäin lumi! Aamulla ei ollut kovin kiva herätä ja huomata, miten ne vähäisetkin lumet oli suurimmaksi osaksi sulanu ja nurmikko vihersi.. hyi! Toivotaan, että ihme tapahtuisi ja lunta ilmestyisi, edes sen verran että maa peittyy!


Entäs mitä te olette toivoneet joululahjaksi? 
Mulla ei tänä jouluna mitään suuria toiveita ollutkaan. John Greenin uusinta kirjaa sekä aikuisten värityskirjaa olen toivonut, kamerajalan ja jotain pientä ja hyödyllistä :--) lahjoja ei kyllä tarvitsisi muutenkaan, pääasia on tunnelma ja perhe yhdessä <3 
Tässä postauksessa kuvia, jotka otettu muina aikaisimpina jouluina :)❤️' Roosa

5 kommenttia: