torstai 31. joulukuuta 2015

VUOSIKOOSTE 2015

Niin se vuosi taas meni, huhhuh! Blogikin kerkesi täyttää vuosia, kolme vuotta taisi tulla täyteen :--)
Nyt on kuitenkin perinteisen vuosikoosteen aika. Kuvia kerätessä en tiedä, olisiko pitänyt itkeä vaiko nauraa. 


MINÄ VUONNA 2015


Vuosi on pitkä aika, siinä kerkeää muuttua niin henkisesti kuin ulkoisestikin.
Alkuvuodesta oli vielä pitkät oman väriset hiukset. Helmikuussa värjäsin ensimmäistä kertaa kulmat (omistan luonnostaan todella vaaleat kulmat). Heinäkuussa värjättiin latvat punaisiksi ( lähti parissa viikossa pois) sekä leikattiin hieman lyhyemmiksi. Heinäkuun viimeisenä päivänä nenän oikealle puolelle ilmestyi nenäkoru, joka vaihtui syksyllä nenärenkaaseen. Isoin muutos hiuksissa tapahtui nyt joululomalla, hiukset lyheni hurjasti ja vaihtoivat väriä.
Henkisellä puolella ollaan käyty myös ylä- ja alamäkiä. On itketty ja pelätty hyvin paljon, vastapainoksi naurettu ja iloittu. Pettynyt sekä ollut tyytyväinen. Oltu hukassa sekä perillä asioista. 


MINÄ JA YSTÄVÄT VUONNA 2015


Voi että, niin paljon ihania kokemuksia, huippuja muistoja ja kuvia ystävien sekä perheen kanssa! Monista ihmisistä on tullut todella tärkeitä ja läheisimpiä sekä uusia ihmisiä tullut ympärille. Perheellä sekä ystävillä on ollut erityisesti tänä vuonna suuri merkitys. On ollut paljon vaikeita tilanteita, jolloin olen saanut rakkailta ihmisiltä tukea, kiitollinen siitä! 
Alkuvuodesta olin Ennillä ensimmäistä kertaa yötä ja käytiin oulussakin viettämässä todella mukava päivä. Ystävänpäivän vietin ihanan serkkutytyn kanssa. Hiihtolomalla sain tavata ensimmäisen kerran ihanan serkkupojan. Oulussa tuli oltua monta kertaa siskon luona, kesälomalla jopa kaksi viikkoa kun olin kesätöissä :--) Kesä oli muutenkin aivan huikea, koko ajan jotain huippua tekemistä ja menoa ihanien ihmisten kanssa. 
Uudessa koulussa olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin, tyttöjen kanssa juhlittiin synttäreitä, Ennin kanssa käytiin syyslomalla Kuusamon reissu ja joulu oltiin perheen kanssa. 
Tässä ei ollut puoliakaan kaikista ihanista hetkistä, tärkeintä on että ne säilyy itsellä sydämessä. 


MUSIIKKI JA MUUTA VUONNA 2015


Vuosi 2015 oli hiljasin pitkiin aikoihin musiikkitapahtumien kannalta. Alkuvuonna oli ratrace jossa esiintyi Justimus sekä JVG. Kesäloman alussa oli ylex pop, jossa tuli nähtyä ihania artisteja sekä marraskuussa Maata Näkyvissä- festarit, josta päälimäisenä mielessä Juha Tapio.

Jos vuosi 2015 pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi muutos. Vuosi 2015 on ollut muutosten vuosi. Niin hyvällä kuin ei niin hyvällä ja kivalla tavalla. Alkuvuonna siirryin suurimmaksi osaksi kotiopetukseen altistuttuani koulussa huonolle sisäilmalle. Keväällä myös muiden koulujen testaaminen ja lopulta sopivan koulun löytäminen jatko opiskelun kannalta. Tästä kahden kuukauden kuluttua rakkaan mummun poismeno, josta ei vieläkään olla päästy kokonaan yli. 
Iloisempi asia oli kesäloman alussa saatu mopokortti, tulihan sitä ajeltua reilu 1000km, heh! Myös mun huone remontoitiin uuteen uskoon syksyn alussa. Uuteen kouluun meneminen tuntui aluksi aivan kamalalta, mutta nyt olen niin tyytyväinen ja iloinen tästä koulusta, että en vaihtaisi muuta kuin kuuden herätykset :p


Tässä vielä lempparibiisejä vuodelta 2015! 

 


Hyvää uutta vuotta jokaiselle! 

2016 ~ please be good

♥' Roosa

3 kommenttia:

  1. Voi muru, kuinka onnellinen ihminen voi olla kun saa kasvaa ja aikuistua sinun kanssasi. <3 Kiva postaus, ja nuo kuvat tuo paljon muistoja mieleen! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru ihanasta kommentista! ❤️ Hih, samat sanat :')

      Poista