torstai 1. syyskuuta 2016

SIELUNI HYMYT

Moikkamoi! 

Oi että, tässä oli niin mukava haaste johon päätin tarttua ilman haastamista, hih! :--) Inspiksen sain blogista Sanoja kirjavuoren takaa, ihania sielun hymyn aiheita sielläkin! 


Tässä on haasteen ohjeet Iltatähden syttyessä -blogista:

"Listaa ne pienet ja miksei suuretkin asiat, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi, jaa blogissasi tai muualla somessa ja lähde jakamaan hyvää mieltä eteenpäin haastamalla muutkin miettimään syitä olla onnellinen."

Joten eiköhön startata! Tässä minun sieluni hymyt :--) 


Musiikki ja keikat. Oi kyllä, rakastan musiikkia ja mikä sen parempaa, kuin aina pitkän odotuksen jälkeen päästä kuulemaan sitä livenä! Erittäin suuren hymyn minulle suo lempparibändini Elias Kaskinen & Päivän Sankarit. Mutta lisäksi monetmonet muut artistit ja bändit, ylipäätään livemusiikki ja musiikki itsessään.

Perhe ja ystävät. Luulen, että tämä ei vaadi kauheasti selitystä. Perhe on perhe ja ystävät ovat toinen perhe. Molemmat elämän tärkeimpiä asioita, ihmisiä.

Viiru ja Vieno. Viikonloppuisin on ihanaa tulla käymään kotona, kun näkee nämä kaksi höppänää. Ikävähän niitä on. Tämä olisi voinut olla yhdistettynä edelliseen, mutta ansaitsevat tulla mainituksi erikseen. Viiru on mun rakas, monta vuotta jo jaettu yhdessä, ilot ja surut.


Hymyt ja halit. Tähän kerron vast'ikään tapahtuneen esimerkin! Olin eräs kaunis ilta lenkillä ja näin, että vastaani kävelee myös lenkillä oleva vanhempi nainen. Kohdalla sain vastaan suuren hymyn ja tervehdyksen jotka myös itse annoin takaisin. Voin sanoa, että loppulenkki sujui suuri hymy kasvoilla, tuollaiset piristää vaan niin paljon! 
Halit ovat haleja, mikä parasta kuin halata itselleen rakasta ihmistä tai saada häneltä hali. Halatkaa ihmiset, niitä on vain yksi koko, joten käyvät aivan jokaiselle :--) 

Aamut ja puuro. Tosiaan, olen ehkä enempi aamu- kuin iltaihminen. Parhaimpia ovat kiireettömät sekä viileät ja kirpsakat syys- ja alkutalven aamut. Aamun kohokohta on ehdottomasti aamupala, johon mulla sisältyy _joka_ aamu puuro, nam! :--)

Auringonlaskut ja kuu. Auringonlaskut ovat ehdottomasti mun lemppari valokuvauskohteita ja kuu on vain jotain niin kaunista! Näitä katsellessa voisin viettää tunteja.Kirjat ja kirjoittaminen. Siitä asti, kun olen oppinut lukemaan, olen rakastanut kirjoja! Pienenä kirjastokassissa saattoi helposti olla 21 uutta lainakirjaa. Jos voisin rahani käyttää kolmeen asiaan, kirjat olisi niistä ehdottomasti yksi. Haaveena on isoiso kirjahylly täynnä kirjoja. On rentouttavaa lukea, eläytyä toisen elämään ja saada lisää tietoa. 
Kirjoittaminen taas on ollut minulle aina mieluista, kunnolla sen tajusin vasta kahdeksannella luokalla, kun olin toimituksessa töissä. Kirjoitan päiväkirjaa, tätä blogia ja kolumneja silloin tällöin :--) ja tottakai koulussa hurjat määrät muistiinpanoja, heh. 

Opiskelu ja uuden oppiminen. Hyödyllistä, vaikka välillä todella uuvuttavaa. Olen aina pitänyt opiskelusta ja uuden oppiminen on kiinnostavaa, tietoa ja taitoa ei voi ikinä olla liikaa!

Kahvi ja tumma suklaa. Kahvikupin edessä ei voi olla hymyilemättä! Vielä jos lisukkeeksi saa palan tummaa suklaata, nam. Kahvihetki on ehdottomasti päivän toinen kohokohta! 

Lenkkeily ja luonto. Nämä kaksi asiaa yhdistettynä, täydellistä. Esimerkkinä, eilen olin todella väsynyt mutta päätin lähteä käymään vähän haukkaamassa raitista ilmaa ja poikkesin pururadalle asfaltin sijaan. Ai että tuli hyvä fiilis! Hetki omaa rauhaa, hiljaisuudessa ja raikkaan luonnon keskellä, not bad.Pinterest ja oma aika. Yksi ehdoton lemppari sovellukseni on pinterest! Siellä minua voi muuten seurailla nimellä @rroosasa. Hyvä tapa saada inspiraatiota ja koota ajatuksia. 
Oma aika, ei varmaan vaadi selityksiä? Jokaisessa päivässä on oltava hetki ihan yksikseen.

Syksy ja kynttilät. Arvatkaa vain, kuinka kauan olen odottanut, että kuukausi vaihtuu syyskuuhun? Syksy on mun lemppari vuodenaika! Mikä onkaan ihanempaa kun taas pitkästä aikaa pukea villapaidat ja -sukat jalkaan, käpertyä viltin alle lukemaan kirjaa ja sytyttää kynttilöitä huoneeseen? Ja syksyn värit: ❤️

Lumi ja joulu. Vielä kun nämä kaksi asiaa saadaan yhdistymään, täydellistä! Pidän todella paljon talvesta, lumesta ja joulu on mun lemppari juhla! Hei, enää 3kk ja 23pv jouluun ;--)


Siinäpä ne oli! Joka päivässä on niin paljon asioita, pieni ja suuria, jotka saavat hymyilemään, joten tässä ei todellakaan ollut kaikkia. Tätä oli kyllä kiva tehdä, on hyvä välillä pysähtyä miettimään asioita, jotka tekevät onnelliseksi ja muistuttaa itseään niistä.


life is beautiful and there is so much to smile about.

❤️' Roosa

4 kommenttia: