sunnuntai 18. joulukuuta 2016

JOULUINEN KYSYMYSPOSTAUS

Moikka!

Löysin tällaisen jouluisen kysymyspostauksen, joten ajattelin jakaa sen myös teidän kanssa. Ihanaa, jouluun on enää alle viikko! 


Miltä perinteinen joulupaitasi näyttää? En omista joulupaitaa, aikomus on ollut kyllä ostaa! Mutta jouluisin minulla on yleensä päällä jokin uusi, itse itselleni lahjaksi ostama jouluinen juhlapaita taikka mekko :--) 
On jouluaatto, mitä lasissasi on? Vettä / vichyä / glögiä / kahvia / kotimehua
Jos voisit ostaa ainoastaan yhden lahjan tänä vuonna, kuka sen saisi? Hmm, tekisin yhden paketin, joka on yhteinen sekä äidille että isälle!
Oletko koskaan tehnyt piparkakkutaloa? En ole itse valmistanut osia, mutta valmiista osista olen koonnut ja koristellut.Suosikkipuuhasi joululomalla? Rentoutuminen, perheen kanssa oleminen, ystävien näkeminen, ulkoilu.
Ihanin joulumuistosi lapsuudesta? Niitä on niin paljon! Jokainen muistamani jouluaatto lapsuudessani ovat olleet ihania ja läheisten ympäröimiä. Ensimmäisenä tulee mieleen yksi joulu, jolloin saatiin lahjaksi elokuva Joulutarina. Myöhään illalla minä, siskoni ja mummuni tehtiin herkkulautaset ja aloimme katsomaan elokuvaa kaikki mummun silloisen isolla sängyllä pötköttäen. Ylipäätään meillä on jouluisin perinteenä katsoa joululeffoja sekä pelata lautapelejä paljon yhdessä, se on ihanaa  
Mitkä värit tekevät joulusi? Punainen ja valkoinen
Mistä jouluperinteistä et pidä tai mitkä skippaat vuosittain? Nyt ei tule kyllä mitään sellaista perinnettä mieleen ':--D Muistan, etten pienempänä tykännyt sopasta, joka aina joulupuuron kanssa tarjottiin, mutta nyt sekin on jo herkkua!
Oletko viettänyt joulua muualla, kuin kotimaassasi? En, enkä haluaisi!
On jouluaterian aika, mitä lautasellasi on? Perunoita, kinkkua, porkkanalaatikkoa, salaattia ja suolakaloja, leipänä rieskaa ja limppua.Valkoiset vai värikkäät jouluvalot? Valkoiset. 
Mikä on jouluherkkujen suosikkisi? Hmm.. Rieska ja siihen päälle kinkkua, nam!
Kummasta pidät enemmän, jouluaatosta vai joulupäivästä? Jouluaatosta, sillä silloin tunnelma on aivan erityinen! 
Kuva- vai suklaajoulukalenteri? Molemmat kivoja, mutta kallistun hieman enemmän suklaajoulukalenterin puoleen :--p
Kuulutko pikkujoulukansaan? Onhan ne mukava aina järjestää :--) joten taidanpa kuulua! Oletko ollut tänä vuonna kiltti vai tuhma? Kyllä minä melko kiltti olen ollut, toivottavasti muutkin ajattelevat näin :'--D
Mitä odotat eniten joulussa? Sitä tunnelmaa ja että kaikki ovat yhdessä 
Mikä on joulussa tärkeintä? Edellisen vastauksen myötä, tunnelma ja yhdessä oleminen 
Laittaudutko aattona vai pysytteletkä pyjamassa? Entä joulupäivänä? Aattona laittaudutaan joulusaunan jälkeen, mutta joulupäivänä pysytellään pyjamassa. 
Kenelle on vaikein hankkia lahjaa? Yleensä isälle ja veljelle, mutta tänä jouluna se olikin helppoa :--D❤' Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti