sunnuntai 25. joulukuuta 2016

MERRY CHRISTMAS || MY CHRISTMAS ABC

A amun lastenohjelmat Joka joulu herään katsomaan lastenohjelmat heti ensimmäisestä ohjelmasta lähtien, tänään varttia vaille kahdeksan. Joulupukin kuumalinja ja lumiukko ovat ykkösiä! 
C hocolate Ei paljon selittelyä kaipaa, suklaa = 
E lokuvat Tunnustan, en itse kerkeä kovin elokuvia jouluna katsomaan, mutta kyllä sitä usein edes yhden katsoo, ellei sitten useamman :--) mutta jouluelokuvat on kyllä ihania!
Gingerbread Piparit kuuluu jouluun, vaaleat että tummat, siispä niitäkin joulupöydässä tänäkin vuonna. Lisäksi niiden leipominen on aina kivaa! 


H autausmaa Siellä täytyy jouluna käydä, usein ruoan jälkeen. Ennen en ollut kovin ahkera, joskus saatoin lähteä mukaan mutta nyt sitä ei edes tulisi mieleen jättää välistä. Mummulle sytytän kynttilän 
I lo Niin paljon iloa on jouluna. Kaikki askareet on tehty ja saa vain nauttia juhlasta yhdessä läheisten kanssa 
J oulukuusi Meillä joulukuusi (ei aito) laitetaan yleensä aatonaattona, eli eilen pääsin koristelemaan :--)
K oristeleminen Meillä koristellaan joulukuusen lisäksi taloa todella paljon; tonttupatsaita siellä täällä, kartonkitonttuja ja joulutauluja seinillä että ovissa. Joulukukkia, -valoja, kynttilöitä ja joululiinoja.
L eipominen & lahjat Jouluksi on ihana leipoa kaikkia herkkuja! Lisäksi lahjojen antaminen on ihanaa ❤ Lahjat ei todellakaan ole tärkein asia joulussa, mutta läheisille on niin huippua antaa lahjoja ja katsoa sitten, kun he avaavat ne. 
M alttamattomuus Mutta pakko myöntää, että silti jouluna pieni malttamattomuus iskee, onhan ne lahjat kuusen alla houkuttelevia! Usein veljen kanssa hypistelläänkin lahjoja muilta salassa, heh!
N auraminen Nauru on läsnä, varsinkin illalla pelejä pelatessa! 
O nnellisuus Tätä ei varmaan tarvitse sen kummemmin selitellä. Jouluna sitä vain on onnellinen  


P erhe Tärkeintä joulussa 
R uoat Oi naminami! Meillä löytyykin tänä jouluna ruokapöydästä hieman erilaisempia ruokia perinteisten lisäksi; uutuutena maistellaan mm. perunalaatikkoa ja salmiakki- sekä vaniljalohta. 
S auna Jouluun kuuluu tietenkin sauna, joka meillä lämmitetään päivällä.
T unnelma Toinen tärkeä asia joulussa ❤ 
U nettomuus Vaivaa vähän muutenkin, mutta etenkin näin joulun aikaan! En malta millään mennä  nukkumaan aattoa vasten yönä, 5 tuntia tuli nyt nukuttua :--D
V alvominen Aattona sekä muutenkin joulupyhien aikaan tulee valvottua pidempään, yöt ja illat menee pitkälti jutellessa, syödessä, pelatessa, leffoja katsellessa ja lukiessa :--)
Y hdessäolo Liittyen perheeseen, paras asia joulussa on yhdessäolo 
Ä hky Juhlapyhien jälkeen pikkuhiljaa alkaa tuntumaan ähky jouluruokia kohtaan, mutta hyvä niin! Malttaapahan odottaa taas seuraavaan jouluun :--PIhanaa & rauhallista joulua jokaiselle! ❤ Nauttikaa ja rentoutukaa.

❤' Roosa

2 kommenttia:

  1. Jouluruoka on niin ihanaa. Harmi että saa vain kerran vuodessa. Mutta ehkä siksi se onkin niin hyvää. :-)

    VastaaPoista