lauantai 31. joulukuuta 2016

VUOSIKOOSTE 2016

Heippa!

Jälleen vuosi pääsi vierähtämään ja on vuosikoosteen aika. En jostain syystä oikein pidä uudesta vuodesta, tuntuu ristiriitaisesti inhottavalta ja hullulta, mutta samaan aikaan aivan hyvältä aloittaa uusi vuosi. 
Viime vuonna tähän aikaan oikeasti pelotti vuoden vaihtuminen, viime vuosi oli niin hullu ja täynnä muutoksia, että mielessä vain pyöri miten käy tämän vuoden kannalta. Noh, melko hullu oli tämäkin vuosi, mutta sitäkin on enää vain muutamia tunteja jäljellä. 


MINÄ VUONNA 2016


Koitin asetella kuvat hieman aikajärjestykseen. Alkuvuodesta hiukset oli punertavat, joista ne vaihtui oranssin sävyyn, siitä ruskeaan, myöhemmin vaaleita raitoja mukaan ja sitä kautta olen koittanut saada omaa väriä takaisin. Alkuvuodesta oli hieman pidemmät hiukset. välissä leikattiin lyhyemmiksi ja nyt ne on taas hieman kasvaneet. 
Suurin muutos on kuitenkin tapahtunut ihan minussa itsessä. Viimevuonna ajatukset oli sekaisin eikä tullut mieleenkään pitää itsestä huolta. Alkuvuodesta heräsin ja päätin tehdä elämäntapamuutoksen. Se piti, josta olen itsekin yhä hieman ihmeissäni. 
Henkinen puoli pääsi koetukselle sekä kasvoi muuttamisen takia. Ei ole ollut helppoa muuttaa vasten omaa tahtoaan toiselle paikkakunnalle ja huomata, että oma paikka ei ole siellä eikä mulla ole siellä mitään muuta kuin koulu. Olen ollut yksinäisempi kuin koskaan, on ahdistanut ja itkettänyt aivan tarpeeksi ja ollut vain ikäväikäväikävä. Mutta koska tilanteelle ei vain voi yhtään mitään, on ollut pakko vain mennä eteenpäin ja here I am. 


MINÄ JA YSTÄVÄT VUONNA 2016


Kuva hieman sumea siksi, koska en tiennyt kaikilta lupaa julkaista kuvaa. Jos kuitenkin tunnista itsesi sieltä, niin iso sydän sulle ♥ 
Keväältä ja kesältä mulla on niin paljon kivoja muistoja ystävien ja perheen kanssa ♥ Oli tyttöjeniltoja, synttäreitä, pieniä ja isompia reissuja oulussa, Empun kanssa laivareissu, Juhannus Ennin kanssa, Etelä-Suomessa viikko lapsenvahtina... Syksyllä sitten halloweenit, äidin ja isän kanssa syötteen reissu ja lukiomme järkkäämät tanssiaiset. 
Lisäksi olen saanut Päikkäreiden keikkojen kautta kaksi aivan ihanaa ystävää ja saanut tutustua muutamiin ihmisiin paremmin 


MUSIIKKI JA MUUTA VUONNA 2016


Vuosi on ollut kyllä huikea keikkojen kannalta. Helmikuussa päästiin Empun kanssa vihdoin ja viimein Cheekin Alpha Omega-kiertueelle Rovaniemelle. Viikko siitä oli täällä vuotuinen Ratrace-tapahtuma, jossa esiintyi Uniikki ja Sini Sabotage. Seuraava keikka olikin sitten kesäkuussa Oulussa, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit ♥ Niille, ketkä minut tuntevat ja blogia lukevat, ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että kyseinen bändi on mun ehdoton lemppari! Bändi tuli nähtyä vielä elokuussa, syyskuussa ja joulukuussa, mahtavia reissuja kaikki ♥ Lisäksi käytiin Empun kanssa katsomassa Antti Tuiskua marraskuussa, aivan huippua keikka sekin! 
Tänä vuonna tuli myös reissailtua ympäri Suomea, uusissa että tutuissa paikoissa; Rovaniemi 2x, Oulu monen monta kertaa, Syöte, Espoo, Tampere, Turku (Ruotsin puolella risteilyllä), Laukaa, Äänekoski, Powerpark... 
Kevät oli täynnä kulkua kodin ja koulun välillä sekä opiskelua, kesä oli täynnä vapautta ja reissuja, syksyllä oli sitten muutto ja vielä lisää opiskelua. Lisäksi olen toiminut tutorina, Opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana ja Oriflamen edustajana. 

Vuotta 2016 on vaikea tiivistää mihinkään yhteen sanaan. Se oli täynnä hyviä ja ihania hetkiä, mutta joukkoon mahtui myös niitä vaikeita ja inhottaviakin hetkiä, mutta se kai on elämän tarkoituskin. Vuosi opetti ja kasvatti, otti ja antoi. 


Tässä vielä Spotifyn tekemä lista mun tämän vuoden kuunnelluimmista biiseistä. 2017; new year, new feels, new chances, same dreams, fresh starts. 
365 new days, 365 new chances. 
Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.
Happy new year ♥' Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti