keskiviikko 14. joulukuuta 2016

WINTER WONDERLAND

Moikkamoi! 

Tätäkin postausta olen joka päivä aikonut tehdä.. noh, tänään vihdoin! Kiirettä nämä pari viikkoa on pitänyt, paljon koulujuttuja ja muuta. Tälläkin hetkellä koeviikko menossa, joka itselläni onneksi on melko rento! 

Mutta, ensiviikolla on joulu! Aivan ihanaa  Itselläni alkaa kaikki joululahjat olla jo koossa & kotonakin ollaan jo valmisteltu joulua. En malta odottaa perjantaita, jolloin suuntaan kotiin ihan kunnolla (tosin kaksi käyntiä koululla vielä ensiviikolla). Ihana päästä tekemään vielä viimeiset valmistelut ja sitten pikkuhiljaa rauhoittumaan siihen tunnelmaan  Itsenäisyyspäiväkin tuli ja meni. Sen vietin kotona vanhempieni kanssa, hieman kuvailin, syötiin hyvää ruokaa, tehtiin joulutorttuja & juotiin glögiä, sekä tietenkin katsottiin linnanjuhlat. Itsenäisyyspäivä on yks kivoimmista päivistä myös! Silloin on se oma tunnelmansa ja tietää, että joulu lähestyy koko ajan. Ajattelin, että voisin tehdä joitain jouluun liittyviä postauksia. Sanokaa toki, jos teillä on ideoita niihin! :--) 
Ihana muuten, kun tuo lumi ei ole sulanut ja on ollut paljon ihania pakkaspäiviä! Kuvia on tosin nyt tullut otettua vähän, yleensä talvella muutenkin tulee hieman vähemmän kuvailtua. 


Palaillaan, toivottavasti pian! Siihen asti, tsempit vikoihin koulupäiviin ja ihanaa joulun odotusta! 

❤' Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti