keskiviikko 25. tammikuuta 2017

LIFE IS TOO SHORT TO HAVE BORING HAIR

Heippahei!


Tätä hetkeä olin odottanut jo hurjan kauan! Kyllästyin kokonaan polkkamalliin ja hiuksetkin alkoivat olla jo niin kuivat & huonokuntoiset, joten parturiin meno oli enemmän kuin hyvä ajatus :--) 
Eilen tosiaan oli parturiaika ja ai että, oon niin tyytyväinen lopputulokseen! Lähdin hakemaan jotain aivan uutta ja erilaista, ja sellaiset myös tuli :--) Semmoset! Mä oon aina ollu sitä mieltä, että kannattaa kokeilla joskus jotain aivan uutta, vähän räväyttääkin, jos yhtään siltä tuntuu :--) hiukset kuitenkin kasvavat. Lisäksi omasta mielestäni itselle sopii parhaiten lyhyemmät hiukset. Näin jopa yhtenä yönä unta, jossa itselläni oli vielä pitkät hiukset ja se tuntui jo melkein painajaiselta :--D

Tykkäättekö te kokeilla hiusten kanssa uusia malleja taikka värejä, vai pysyttelettekö tutussa ja turvallisessa? :--) 


♥' Roosa 

6 kommenttia:

 1. Oo tosi kivantyyliset hiukset nyt!! Sopii sulle kyllä :) Itse tykkään kokeilla erilaisia värejä hiuksiini vaikka välillä tekeekin mieli pysyä ihan vain tutussa ja turvalisessa ruskeassa :) Mulla on ollut monta kertaa punaiset hiukset, mutta eilen värjäsin hieman oranssiin sävyyn tukkani! Ehkä tästä sitten punaiseen joskus, saa nähdä! :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos paljon! :) kiva kuulla, vaihtelu virkistää kyllä aina!

   Poista
 2. Itse olen tosi arka kokeilemaan hiuksien suhteen mitään uutta, mutta tottahan se on, että hiuksien kanssa leikkiminen on ihan turvallista! Vaikka ei miellyttäisi loppujen lopuksi, niin hiukset kasvavat aina takaisin.
  Nää hiukset kuitenkin sopii siulle ihan sika hyvin! :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi todella mukava lopputulos! Näyttää todella tyylikkäältä ja sopii sulle hyvin :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista