sunnuntai 26. helmikuuta 2017

LASKIAISSUNNUNTAI

Moikkamoi!

Kivaa laskiaissunnuntaita! :--) Oletteko herkutelleet laskiaispullilla? 
Itse tein päivällä pienen pullataikinan ja leipasin laskiaispullia, hieman meinasivat tosin palaa :--D Hyviltä kuitenkin maistuivat, sehän se pääasia! 

Muistan, miten laskiaissunnuntai ja -tiistai oli pienenä jotenkin niin erityisiä. Koulussa laskettiin paljon mäkeä ja kotiin tullessa odotti kaakao ja pullat pöydässä tai sitten yhdessä valmistettiin ne jälkiruoaksi :--) Muistan sen riemun, innon ja yhdessä tekemisen ilon  Nykyään nämä tällaiset päivät ovat aikalailla samanlaisia kuin muutkin päivät, mikä on sinänsä iso harmi! Ehkä voisi alkaa kehitellä taas jotain samanlaista spesiaalia tällaisiin päiviin :--)  Enää viikko ja meillä täällä alkaa myös hiihtoloma! :--) Lomalle ei ole muita suunnitelmia, kuin äitini synttärijuhlat ja terveystiedon kirjoitukseen lukemista. Ihan kiva näin, sillä eihän sitä aina tarvitse olla etukäteen suunnittellut kaikkea!

 Toivon, että ilmat olisivat hyvät, sillä olisi mukava ulkoilla aivan kunnolla, käydä hiihtämässä ja vaikka kodalla paistamassa makkaraa! Harmittaa todella paljon, kun eilenkin oli aivan mahtava sää, enkä sitten päässyt ulkoilemaan takaisin tulleen flunssan takia :--( Nyt näyttää olevan todella sitkeää tämä flunssa, viimeksi pari viikkoa sitten oli, mutta näköjään pääsi uusiutumaan.


Mutta minä toivotan teille mukavaa viikon alkamista sekä kivaa hiihtolomaa heille, joilla se on! :--) 


♥' Roosa

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä noi laskiaispullat herkullisilta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä laskiaispullia! Mullaki on vielä ensi viikko koulua ja sitten alkaa loma, tulee kyllä tarpeeseen.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista