tiistai 14. helmikuuta 2017

YSTÄVÄNPÄIVÄ ♥

Moikkamoi! Ihanaa ystävänpäivää teille ♥ 


Tämä päivä sattuikin mulla olemaan 'vapaa'päivä, sillä itselläni ei ollut koetta. Aloitin aamun kuitenkin syömällä ensin hyvän aamupalan ja sen jälkeen opiskelemalla. 
Päivällä sitten aloin leipomaan suolaista piirakkaa sekä vohveleita, sillä olin kutsunut ystäviäni meille kahvittelemaan näin ystävänpäivän kunniaksi :--) Ja nam, oli hyvää! Kuinka te vietitte tätä päivää?


Some people make your laugh a little louder, 
your smile a little brighter and
your life a little better ♥

Ystävänpäivä ei kyllä mielestäni poikkea erityisesti muista päivistä, jolloin näkee ystäviä, sillä jokainen sellainen päivä on kuin ystävänpäivä. Ajatteletteko samoin? :--) Mutta onhan se mukavaa, että vuodesta yksi päivä on pyhitetty nimenomaan ystäville taikka myös poikaystävälleen/puolisolleen. 

Ystävät ovat kuitenkin niin tärkeitä elämässä ♥ Heidän kanssaan sitä jakaa elämän iloja, mutta myös suruja. Nauretaan vedet silmissä, mutta myös itketään. Pidetään hauskaa, mutta vastapainoksi vain löhöillään tekemättä yhtään mitään. Friends are the family you choose.

Jos joku ihana ystäväni lukee tätä, niin iso kiitos sulle. Olet hurjan rakas ♥ 


♥' Roosa

7 kommenttia:

  1. Itselläkin meni päivä ihan mukavasti onnistuneen englannin yo-kuuntelun vuoksi :) Hyvää ystävänpäivää sinne sinulle ♥

    http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, nam mitä herkkuja <<3 Ihanaa ystävänpäivää sulle näin myöhässä :)

    VastaaPoista