perjantai 24. maaliskuuta 2017

BACK TO BUSINESS


Moikkamoi!

Hui että, nyt on ensimmäinen ylioppilaskirjoitus takana! :--D niin hassua. Kirjoituksen haastavuutta tai omaa suoritusta on todella vaikea arvioida jälkikäteen, sillä pää lyö aivan tyhjää. Tein parhaani ja se toivottavasti riittäköön :--)

Alkuviikosta yritin tulla tekemään postauksia, vaan kirjoittamisesta ei tullut yhtään mitään. Tuntui, että en saa omasta ajatuksen kulusta kiinni enkä saa kirjoitetuksi yhtään järkevää lausetta. Huomasin itselläni myös keskittymisvaikeuksista; gilmoren tyttöjä pystyin katsomaan kerralla ehkä sen vartin, sitten oli pakko lopettaa :--D Tiedän tämän kuitenkin johtuvan tämän päiväisestä koetuksesta, sillä ajatukset on viimeset pari viikkoa pyörinyt kokokaan terveystiedon ympärillä. 


Nyt se on kuitenkin ohi ja olen todella helpottunut! Syksyllä sitten kokeneempana on helpompi marssia kirjoittamaan hissa ja ruotsi. Onko teillä kokemuksia ylioppilaskirjoituksista? Jos on, kerro ihmeessä! :--) Vaan löytyykö joukosta ketään, joka kirjoitti tänään myös terkan? Jaa ihmeessä fiilikset, jos vastasit kyllä :--)

Mitäs muuta? Ensviikolla vaihtuu kuukausi huhtikuuhun, mitä ihmettä! Tämä maaliskuu on taas mennyt aivan supernopeaa. Huhtikuussa (tosin vasta toiseksi viimeisenä päivänä ) pitkäaikainen odotus palkitaan, kun lähden Empun kanssa Profeettojen keikalle Helsinkiin  
Lisäksi koulussa alkaa puolivälin maissa viimeinen jakso kakkosvuotta, ihan hullua! Se on hassua, miten aina jälkeen päin aika tuntuu kuluneen niin nopeaa. Syksystä tuntuu ikuisuus, jopa tammikuusta, mutta muistan miten vaikka esimerkiksi syksyllä tuntui, että aika kuluu _todella_ hitaasti. 


Haha, huomaa kyllä edelleen, että ajatuksen kulku ei ole parhain mahdollinen :--D Ihanaa nyt kun ei tarvitse enää ajatella terveystietoon liittyviä asioita tyyliin 24/7 ja voi keskittyä muuhunkin! Täytyy nauttia näistä kahdesta kuukaudesta, jonka jälkeen täytyykin alkaa valmistumaan syksyn kirjoituksiin. Ajatuksena olisi lukea kesäkuussa, jos sattuisi saamaan myös kesätöitä. Sitten pitäisi lomaa heinäkuun, sillä sinne on tiedossa reissailua ja muuta kivaa :--) 

Mutta tosiaan, I'm back to business! Monet kuvat odottavat luonnoksessa tekstejä, mutta eiköhän ne nyt ala pikkuhiljaa taas muodostumaan. Ja hei, muistakaa käydä edelliseen postaukseen linkkaamassa bloginne, jos ette ole sitä vielä tehneet! :--) 


♥' Roosa 

4 kommenttia:

  1. Tuo on oikeasti kyllä niin totta, että kokeen lähestyessä ei voi ajatella mitään muuta kuin itse koetta! :D Jos koeviikot ovat jo näin vaikeita, odotan kauhulla itse kirjoituksia... Tosi kauniita kuvia tässä postauksessa!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!
    Ja tosi kivanoloinen blogi muutenkin. :)

    http://homeandstylebye.blogspot.fi/

    VastaaPoista