lauantai 22. huhtikuuta 2017

MUN VAHVUUDET

Moikkamoi!

Liian usein kuulee toisen (sekä myös itsensä) puhumassa itsestään negatiiviseen sävyyn. '' En ole hyvä tässä'', '' en osaa mitään'' ja niin edelleen. Se on todella harmillista.
Miksei keskityttäisi sen sijaan niihin hyviin puoliin, vahvuuksiin? '' Itseasiassa mä olen tässä asiassa hyvä!''

Päätin itse pysähtyä hetkeksi ajattelemaan omia vahvuuksia, asioita joista pidän itsestäni ja olen ylpeä. Haastan sut (sekä jokaisen bloggaajan!) tekemään saman :--)Mä pidän itsestäni mun rohkeudesta tiettyihin asiohin. Esimerkiksi musta on ihana repäistä kunnolla ja kokeilla jotain uutta hiustyyliä, kuten näissä kuvissa! Lisäksi pidän paljon mun huumorintajusta sillä mielestäni olen tietyissä tilanteissa hauska henkilö. Pidän siitä, että saan toisen ihmisen hymyilemään tai jopa nauramaan.

Yksi asia, jota yritin joskus pitkään peittää, on mun hammasrako enkä sen takia uskaltanut hymyillä niin että hampaat näkyvät. Nykyään pidän sitä persoonallisena osana minua enkä voisi kuvitella enää itseäni ilman sitä. Olen pyytänyt joskus hammaslääkäreitä yrittämään saada se pois ja sitä kokeiltiin, mutta onneksi se ei toiminut! Lisäksi pidän paljon silmistäni, sillä ne ovat kivan väriset sekä niitä on helppo ja kiva meikata!

Olen myös ylpeä mun saavutuksista, esimerkiksi siitä, että olen saanut mahdollisuuden kirjoittaa paikallislehteen kolumneja ja toiminut lukiomme opiskelijakunnanhallituksen puheenjohtajana, jonka myötä olen saanut lisää rohkeutta. Kirjoittaminen & valokuvaaminen on mun mielestä asioita, joissa olen hyvä ja joissa tahdon vielä kehittyä lisää!


Jokaisen pitäisi ymmärtää se, ettei itsensä kehumisessa ole mitään väärää, päinvastoin! Jokainen on hyvä jossakin ja jokainen ihminen on ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin on. Se, että koko ajan moittii itseään, vie mahdottoman paljon energiaa. Siksipä, nähdään omat vahvuudet ja ollaan ylpeitä niistä 

Don't just be good to others. Be good to yourself too and be proud of youself.


♥' Roosa

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja täyttä asiaa! Sitä tosiaankin kiinnittää liikaa huomiota huonoihin puoliin itsestä, vaikka ne hyvät puolet ovat paljon tärkeämpiä. Btw, tuo tukka on ihana ♥

  VastaaPoista
 2. Mä huomaan liian usein miettiväni kuinka huono olen tässä ja tuossa, mutta tällaiset postaukset saavat mut kiinnittämään huomioni myös niihin mun vahvuuksiin. Tosi kiva postaus ja ihana tukka :)

  http://erikakooo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan positiivinen postaus ja kivoja kuvia! Ihmisten kyllä pitäisi oikeasti kiinnittää enemmän huomiota niihin hyviin puoliin itsessään :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Haaste otettu vastaan! :)
  t. pikkuserkku, jota tuskin muistat ikinä edes nähneesi :D

  VastaaPoista
 5. Oivoi ihana postaus! Tuli yhtäkkiä kamala ikävä :C <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ❤ voi että, sinäki oot ollu mielessä aivan näinäpäivinä, täytyisi järkätä aikaa ja nähdä! ❤

   Poista
 6. Toi on niin totta et liian usein mietitään niitä negatiivisia asioita, niitä joita ei osata ja joiden takia ollaan siinä tilanteessa. Positiivisiakin puolia ja asioita pitäisi myös välillä ajatella. Tää oli hyvä postausidea ja aivan ihanat kuvat valitsit tähän :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista