sunnuntai 28. toukokuuta 2017

MAKKARAFESTARIT, HELSINKI 20/5/2017

Moikkamoi!

Viime postauksessa kerroin viimeviikon perjantaina olleesta Elias Kaskisen & Päivän Sankereiden keikasta Eckerö Linella. Noin viikko ennen keikkaa oltiin julkistettu, että Päikkärit esiintyvät seuraavana päivänä Makkarafestareilla Helsingin Makkaratalon ja Kauppakeskus City Centerin järjestämässä ilmaistapahtumassa. Vielä perjantai-iltana omppuhotellihuoneessa elin siinä uskossa, etten tänne tapahtumaan pystyisi jäämään, sillä linja-auto lähtisi takaisin jo puoli kahdeltatoista.

Lauantai-aamuna kuitenkin lamppu kirkastui päänpäällä ja hoksasin, etten ollut tajunnut ajatella junia ollenkaan! Tsekkasin junien aikataulut ja sopiva juna lähtisi 18:27 sekä lisäksi pääsisin kutsutaksilla juna-asemalta kotia, päivä oli siis pelastettu!

Makkarafestarit lauantain osalta starttasi klo 12, jolloin Tuuli esiintyi. Sen jälkeen Herbalistilla oli pienoinen juttelutuokio juontajan Lore Backmanin kanssa. Sitten puoli kahdelta ylläriesiintyjänä päälavalla oli Younghearted, jonka jälkeen aloitteli Mikko Harju. Kello 15 odotus palkittiin ja Päikkärit astuivat lavalle  Neljältä olisi vielä esiintynyt Diandra, mutta sitä emme enää jääneet katsomaan.Jokainen esitys oli aivan huippu (Päikkäreiden keikalla tuli huudettua biisejä mukana vielä edellispäivää kovemmin, haha!) ja oli lisäksi mahtavaa päästä juttelemaan ja tapaamaan näitä tyyppejä, kaikki tosi mukavia ja hauskoja! :--)

Jos perjantaista oli jo vaikea löytää sanoja, niin voitte vaan arvata miten on tämän päivän kohdalta :--D Oon ihan superonnellinen siitä, että sain järjestettyä asiat niin, että pystyin jäämään tähän ilmaistapahtumaan. Jos olisin lähtenyt kotia, olisin jäänyt kyllä niin paljosta paitsi. Mielessäni kuului koko ajan vain ajatus, että kun kerrankin olen Helsingissä, jolloin jotain tällaista tapahtuu, en voi vaan jättää sitä ja lähteä kotiin. Kerran täällä kuitenkin vain eletään!  

Junamatka kotia kohti menikin sitten todella nopeasti, 5 tuntia tuntui kahdelta ja olisin voinut vielä jatkaa istumista :--D Todella harvinaista!


♥' Roosa

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että pääsit vielä tuonnekin! Helsingissä käydessä kannattaa kyllä ottaa kaikki ilo irti. Tuulin hiukset on ihanan väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Ja niin on, Tuulin tyyli on muutenkin aivan ihana!

      Poista