tiistai 27. kesäkuuta 2017

ENSIMMÄINEN ULKOMAANMATKA - MITÄ PAKKAAN?

Moikkamoi!

Nyt eletään kyllä jännittäviä aikoja. Huomenaamulla on suuntana Kroatia ja Makarska, jossa vietän äitini, isoveljeni ja -siskoni kanssa viikon :--) Minä ja veljeni ei olla ikinä lennetty, joten meidän jännityksen määrän voi arvata, haha! Lisäksi tuntuu tosi käsittämättömältä, että ihan todella on lähdössä ulkomaille, kun ei ole ikinä ennen matkustellut niin kauas, joten ei osaa myöskään samalla tavalla kuvitella, millaista se on. 

Suunnataan tänään yöjunalla Helsinkiin ja aamulla sitten perille päästyämme siirrytään lentokentälle odottelemaan lentoa. Ajattelinkin, että näin ensimmäisen ulkomaanreissun kunniaksi jaan sekä itselleni muistoksi että teille, mitä aion pakata mukaan :--)


Omaan pienempään matkalaukkuun pakkasin ensimmäisenä vaatteet (mekkoja, shortseja ja shortsihaalareita, paitoja, urheiluvaatteita, alusvaatteita sekä tietenkin uimapuku ja bikinien yläosa, haha alaosa täytyy koittaa metsästää Kroatian päästä!). Mukaan otan olan yli saatavan käsilaukun, jonne mahtuu juuri sopivasti lompakko sekä kamera. Lisäksi jumppakassi lähtee kätevyyden vuoksi matkaan. Converset laitan matkustamiseen jalkaan ja lenkkarit nappaan laukkuun mukaan, Kroatiasta ostan rantakengät.

Sitten otan Jojo Moyesin kirjan mukaan, Kerro minulle jotain hyvää, jota olen säästellyt tätä reissua varten! Lisäksi meikit, harja, muutama koru, kameraan varamuistikortti sekä laturi ja hygieniajuttuja (suurin osa löytyy äidin matkalaukusta).


Käsimatkatavaroihin otan Kånkenin, joka on mielestäni todella hyvä reissureppu. Reppuun tulee tietenkin juomapullo ja eväät, jotka vielä tässä vaiheessa ovat kaupassa, sinne siis seuraavaksi! :--D Otan myös toisen kirjan mukaan tälle reissulle ja reppuun pääsee vielä kesken oleva kirja. Kalenteri on mukanani joka paikassa, siispä myös tällä reissulla. Pakkaan myös shortsit käsimatkatavaroihin, sillä ne on tarvittaessa helppo vaihtaa Kroatian lentokentällä päälle. Muita hyödyllisiä tavaroita onkin sitten kampa, pikkupeili, nenäliinat, selfietikku ja aurinkolasit (!).

Oikeassa kuvassa onkin sitten itselle kaikkein tärkeimmät käsimatkatavarat. Passi, lompakko, puhelin, lääkkeet ja kuulokkeet (isot sekä pienemmät), käsidesi, huulirasva, puhelimen laturi sekä vihko (johon kirjoitan mm. matkapäiväkirjaa) sekä äitini kamera omani lisäksi.


Nyt enää odotellaan iltaan ja tehdään viimeiset valmistelut (kuten kynsien lakkaus). Sittenpä se on menoa! :--)


♥' Roosa

2 kommenttia:

  1. Tosi mukavaa reissua sinulle! Itsekään en ole koskaan käynyt ulkomailla mutta joskus on kyllä pakko saada käydä. Hyödyllinen postaus matkaa suunnittelevalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Todellakin, tästä ei itselläkään muuta kuin into kasva uusiin reissuihin :)

      Poista