torstai 15. kesäkuuta 2017

KIRJAVINKKI | PARIS FOR ONE

Moikkamoi!


Kolmannen kirjavinkin aika :--) Tämä onkin näistä kirjoista vähän erilainen siinä suhteessa, että se on  kirjoitettu englanniksi! Meillä oli englanninkurssissa tehtävänä lukea jokin englanninkielinen kirja, joten itse luin tämän kyseisen Jojo Moyes'in Paris for One, jonka sain siskoltani joululahjaksi.

Kokemus lukea englanniksi oli todella positiivinen! En ole kovin hyvä kielissä ja olin ihmeissäni, kun ymmärsin juonen ja pysyin hyvin sen perässä koko kirjan ajan :--D Voin siis lämpimästi suositella tätä kirjaa, jos vähän arkailee englanninkielisten tekstien lukemista.


Kirja kertoo 23-vuotiaasta Nellistä, jonka piti lähteä poikaystävänsä kanssa Pariisiin viikonlopuksi, paikkaan jossa ei ollut koskaan käynyt. Juna-asemalla poikaystävä ei kuitenkaan ilmaannu paikalle mutta Nelli lähtee silti yksin Pariisiin, sillä poikaystävä on luvannut saapua myöhemmin. Hän ei kuitenkaan saavu koskaan ja yllätyksekseen Nelli joutuu jakamaan hotellihuoneen poikkeuksellisesti amerikkalaisen naisen kanssa, joka luulee koko ajan Nellin olevan murhaaja. 

Nelli miettii koko ajan, lähtisikö takaisin kotiin vai jäisikö sittenkin Pariisiin ja tekee listan kummankin vaihtoehdon hyvistä että huonoista puolista. Nelli tapaa kahvilassa ollessaan ranskalaisen kirjailimiehen Fabien'in, jonka kanssa hän aloittaa keskustelun. Mutta miten käy, saapuuko Nellin poikaystävä milloinkaan Pariisiin, jääkö Nelli itse kaupunkiin vai lähteekö hän takaisin kotiin? 


Mutta hei, ootko sä koskaan lukenut mitään kirjaa englanniksi? Oliko lukukokemus positiivinen vai luetko mieluummin seuraavalla kerralla kirjan suomeksi? :--)


♥' Roosa

4 kommenttia:

 1. Minä luen nykyään enemmän kirjoja englanniksi kuin suomeksi, jotenkin tykkään enemmän niin :) Viimeisimpänä aloitin lukemaan Lucy Diamondin The Secrets of Happiness -kirjaa!

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippu kuulla! Täytyypä tsekata tuo kirja :)

   Poista
 2. Kuulostaa tämäkin kyllä tosi hauskalta kirjalta. Englanniksi en ole kirjoja lukenut mutta haluaisin joskus lukea!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, kiva kokemus :)

   Poista