tiistai 18. heinäkuuta 2017

OSTOSTEN ESITTELY

Moikkamoi!

Ensimmäinen postaus liittyen meidän ulkomaanreissuun, on ostosten esittely. Ostoksia tuli tehtyä itse Makarskassa sekä Splitin päiväreissulla ostoskeskuksessa. Kroatiassa valuuttana toimii kuna, jossa yksi euro on 7,50 kunaa. Ostosten hintoja en tarkalleen muista, mutta suuntaa antava varmasti käy :--)


  
Rakastuin tähän t-paitaan!  Se on ostettu Bershkasta ja hintaa sillä oli noin viisi euroa. Halusin ostaa  muistoksi myös jonkin käsikorun, joten punainen ankkurilla varustettu lähti mukaani eräästä kojusta parilla eurolla. Edellinen puuterini alkoi olla myös lopussa (ja rikki), joten päädyin ostamaan Essencen meikkivoidepuuterin, sillä olen vähentänyt itse meikkivoiteen käyttöä. 

Eräässä Bipa- nimisessä kosmetiikkakaupassa oli viikonloppualet, joten kaikista tuotteista sai -30%. Päädyin ostamaan pitkään ostoslistalla olleen kasvojen rajauspaletin, merkkinä Rimmel london Kate ja hintaa sille jäi noin 6 euroa. Kyseinen paletti näytti juuri hyvältä aloittelijalle ja sävytkin olivat kivan värisiä :--)  Tarvitsin tietenkin siveltimen, joten mukaan lähti Look by Bipa sivellin parilla eurolla. Lisäksi ostin Wet n wild'in huulipunan sävyssä 24 Carrot Gold, jolle hintaa jäi myös pari euroa. 


Tähän mekkoon ihastuin myös heti sovituskopissa, mutta silti se oli jäämässä kauppaan. Onneksi ennen lähtöämme ostoskeskuksesta kipaisin sen vielä hakemaan! Samettimekko on Stradivariuksesta ja hintaa sille jäi noin kymppi. Lisäksi täytyihän reissusta tuoda itselle vähän makeista tuliaisiksi, joten mukaani päätyi Milkan suklaatikkuja että herkullisen näköistä suklaata. 


Toinen pitkään ostoslistallani ollut tuote oli oversize t-paita, jonka nappasin mukaan Pull & Bearista. T-paita on todellisuudessa miesten (mutta väliäkö sillä) ja ylettyy itselläni hieman polvien yläpuolelle, hintaa jäi noin viisi euroa. 

Kävin myös Makarskan kirjakaupassa, joka oli todella ihastuttava! Mukaan lähti parin euron hintainen vihko, jossa oli kaunis kansi sekä ihanat vanhemmanajan näköiset sivut  Eräästä kojusta ostin myös Kroatiassa itsetehtyä tummaasuklaata maulla minttu ja merisuola, todella hyvää! Lisäksi ajattelin, että aloitan jokaisella reissulla ostamaan muistoksi käymisestä magneetin ja kyseinen lähti mukaani noin eurolla.


Nämä ostokset olivat Makarskassa tarvitsemiani. Läpsykät, joilla oli helppo viettää rantapäivät, maksoivat eräässä kojussa 14 euroa. Aurinkohattu oli pakollinen, jos ei tahtonut saada auringonpistosta, joten nappasin tämänkin eräästä kojusta noin kympin hintaan. Lisäksi tahdoin kovasti saada meren ääreltä kuvia, joten tällainen vettä pitävä puhelinpussi lähti myös eräästä kojusta seitsemällä eurolla. Tästä muuten kerrottavana itseäni huvittava tarina; markkinatyyliset kojuthan kilpailevat hinnoista. Kiersin alueen todella tarkkaan läpi etsien juuri tällaista puhelinpussia ja eräässä kojussa niitä myytiinkin 14 eurolla, ehkä vähän liikaa vai mitä? Päätin, että pakko siellä on olla jossain halvemmallakin ja melkeinpä viimeisimmistä kojuista puolet halvempi lopulta pisti silmääni, vieläpä aivan samanlainen kuin mitä edellisessä! Jos siis olette yhtä pihejä kuin itse olen, suosittelen kyseisillä alueilla kiertelemään aluetta kunnolla eikä välttämättä ottamaan sitä ensimmäistä vaihtoehtoa ja hintaa, joka tulee vastaan :--D 


♥' Roosa

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Ah nuo suklaatikut näyttää hyviltä *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niimpä, joskus nähnyt joillakin tubettajilla ja silmään pistäessä oli pakko ottaa mukaan. Täytyy joskus kahvin ja kirjan kanssa herkutella *.*

      Poista