tiistai 1. elokuuta 2017

GET READY WITH ME | QSTOCK 2017

Moikkamoi!

Viikonloppuna olin elämäni ensimmäisillä festareilla, Qstockissa Oulussa. Alkukeväästä miettiessämme mihin festareille lähdettäisiin, kuulosti Qstock kaikista helpoimmalta ja tähän hetkeen parhaimmalta vaihtoehdolta. Sijainti on lähellä, yöpaikka valmiina ja ollessani vielä hetken  alaikäinen ei kaiken maailman lupalappuja ja matkustusjärkkäilyjä tarvinnut järjestellä. Ensivuonna voi sitten miettiä jotain muutakin, ellei Qstock kuulosta hyvältä.

Tosin, minulla ei ole kyllä mitään huonoa sanottavaa festareista. Qstockissa kaikki järjestelyt tuntui menneen nappiin ja itseäni yllätti se, kuinka hyvältä etäisyydeltä artistejä pääsi näkemään ilman monen tunnin jonottelua. Artisteista kuitenkin lisää seuraavassa postauksessa!

Mutta asiaan! Kun kyseessä oli ensimmäiset (tai vaikka olisivatkin olleet viidennet) festarit, halusin panostaa hieman festariasuun. Tiedä sitten, oliko nämä nyt mitkään niin erikoiset asut, mutta hankintoja kuitenkin festareita varten tein!


Perjantain teemaväri oli ehdottomasti pinkki! Ulkomailta ostettu uusi t-paita pääsi päälleni kirpparilta löydetyn hameen (jollaista olen muuten metsästänyt jo kauan) kanssa. T-paidan teksti on muuten täysin osuva festareille, haha :--D Lisäksi kävin ostamassa Fiorellashopista (ihana kauppa!!) verkkosukkikset sekä Glitteristä glitteriä. Tämä asu oli ihan superkiva, jota tulen kyllä jatkossakin pitämään! 


Lauantaina päälleni pääsi verkkosukkikset sekä oversize t-paita. Tämä asu oli ihan superkiva myös! Ihanan rento mutta verkkosukkikset kuitenkin toivat asuun hieman tyylikkyyttä. Glitteriä pääsi naamaani myös lauantaina tosin hieman erilaisella lisäyksellä sekä tottakai hiuksiin! Lisäksi minulla oli vielä musta choker, mutta muistin sen vasta viime hetkellä laittaa kaulaani :---D

Kumpi asu oli teidän mielestänne kivempi? :---) Entä oliko joku teistä myös Qstockissa?


♥' Roosa

7 kommenttia:

 1. Tosi kivoja musta molemmat asut! Verkkosukkikset ovat niin kivoja ja nuo glitterit ihania :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) itse tykästyin myös kovasti verkkosukkiksiin sekä glitteriin!

   Poista
 2. Noi asut on niin kivat, sopivat kyllä hyvin festareille!

  VastaaPoista
 3. Näin sut Qstockissa! :D Kattoin jo siellä tota sun lettikampausta, ku näytti nii kivalta.
  http://emily-now-or-never.blogspot.fi/2017/08/qstock-2017.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Huippua :D Ja oi kiitos paljon!

   Poista
 4. Tää oli niin ihana postaus! Oot niin kauniina näissä kuvissa <3

  VastaaPoista