sunnuntai 13. elokuuta 2017

INSPIRATION EIGHT

Moikkamoi!

Kouluun on palattu ja tuntuu, kuin lomaa ei olisi ollutkaan tai se on jo jossain hyvin kaukana menneisyydessä :--D Haha, mutta arki on tosiaan lähtenyt rullailemaan itselläni todella rennoissa merkeissä, sillä lukujärjestys ammottaa melko paljon tyhjyyttään. Toisaalta hyväkin, sillä ensikuussa häämöttää kolme yo-kirjoitusta, joten valmistautumiseen jää huomattavasti enemmän aikaa! 

Aamulla selailin pinterestiä sekä weheartittiä ja päädyin kokoamaan tännekin pienen inspiraatiopläjäyksen koulun alkamisen kunniaksi. Ihan ei vielä viitsinyt lisätä joukkoon syysjuttuja, mutta aivan pian sen saa tehdä! Ei siinä, olen jo fiilistellyt vähän joulujuttujakin, ajoissa tänäkin vuonna liikkeellä! :--D Miten teillä on koulu lähtenyt käyntiin? :--) Toivottavasti hyvin!

Kivaa uutta alkavaa viikkoa! 

♥' Roosa

7 kommenttia:

 1. Tosi hyviä kuvia oot valinnu tähän postaukseen! Mulla on lähteny koulu ihan hyvin liikkeelle, vaikka tässä jaksossa on pari ainetta, joista en niin kauheasti välitä :)

  VastaaPoista
 2. Oon muistaakseni käyny joskus kurkkaamassa sun blogia aiemminkin, mutta nyt eksyin tänne uuelleen Sinin Linkkaa blogisi-arvontapostauksen merkeissä ja päätin tulla tutustuun tähän vähän paremmalla ajalla vielä. Ja kannatti todellakin, tää sun blogi on niin mun makuun, tosi kivoja kuvia ja postausideoita! :) Jään kyllä seurailemaan ehottomasti. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos ihanasta kommentista! :) Piristi kovasti ♥

   Poista
 3. Ai vitsit miten kiva blogi sulla on! :) Mulla on lähtenyt koulu käyntiin ihan mukavasti, vaikka aluksi vähän jännitti muuttaa kokonaan toiselle paikkakunnalle ja aloittaa uudessa koulussa, josta en etukäteen tuntenut ketään :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon! :) Huippu kuulla! Se on kyllä todella jännittävä, mutta lopulta mukava kokemus :)

   Poista
 4. Ihania kuvia,tällaset postaukset on niin kivoja. :)

  VastaaPoista