sunnuntai 20. elokuuta 2017

KIIRE

Moikkamoi!


Ajattelin, että mun ois hyvä tulla päivittelemään vähän kuulumisia tänne blogin puolelle ja katkaisemaan hieman tätä hiljaisuutta! Tosiaan, otsikosta päätellen hieman kiirettä pitää. 

Koulu itsessään (lukujärjestyksen mukaan) ei vie itseltäni kauheasti aikaa, mutta niihin kuukauden päässä häämöttäviin kirjoituksiin lukeminen todella vie. Totta kyllä, että koulussa hypyillä saan luettua suurimmam osan päivän osuudesta, mutta se väsymys mikä iskee kotona on melkoinen. Tuntuu vain, että kun on reilun kuukauden ajan lukenut lähes päivittäin, alkaa tässä vaiheessa motivaatio pikkuhiljaa hiipumaan ja se taas stressin lisääntymään. Lisäksi käyn samalla autokoulua (kiitän itseäni, että kävin teoriat jo toukokuussa!!) ja myös siihen rentounumiseenkin täytyisi aikaa löytää.  

Itselläni on ollut tapana päivitellä tätä blogia aina sen pari kertaa viikossa ja motivaatio tätä kohtaan on ollut kyllä todella korkea! Nautin tästä niin paljon ja tahdon panostaa jokaiseen postaukseen niin, että olen siihen tyytyväinen. Tällä hetkellä kuitenkin on sellainen olo, että en saa kunnolla ajatuksiani koottua ja järkevää postausta tehtyä. Lisäksi päivästä on vaikeaa löytää aikaa istahtaa tietokoneelle, enkä halua tästä ottaa stressiä. Nyt on vain pakko laittaa opiskelu ja sen myötä oma jaksaminen etusijalle, joten blogi saattaa olla seuraavan kuukauden hieman hiljaisempi. Mutta lupaan, että sen jälkeen palataan takaisin uuden motivaation kanssa :--) 

Tahdon kiittää teitä lukijoita ja ihania kommentteja, joita olen saanut! 


♥' Roosa

12 kommenttia:

 1. Oikea päätös! :) sulla on nyt niin paljon meneillään seuraavan kuukauden ajan, että parempi keskittyä opiskeluun ym. Blogi ja lukijat kyllä odottaa täällä. :) Tsemppiä lukemiseen! ❤ Päivä kerrallaan nyt vaan eteen päin. Se, että yrittää parhaansa riittää. :)
  YOU CAN DO THIS!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä, että raivaat tilaa lukemiselle ja rentoutumiselle! Blogi kyllä odottaa siihen asti, että sinulla on taas aikaa panostaa siihen. Ihana kuva!

  VastaaPoista
 3. Voin kokemuksesta sanoa, että yritä nauttia abivuodesta! (Ymmärsinkö oikein että oot abi?) Se on lukion yks antosimmista vuosista kun itse saa suunnitella entistä enempi päivän kulkua ja on sillälailla vapaampi.
  Aivan hirmusesti tsemppiä!
  Ps. Taisit saada uuden lukijan kun jostain eksyin tänne sun blogiin.
  Mukava nyt aktiivisemmin ettiä luettavaa kun kiire helpottaa ja oon ruennut herättelemään omaa blogia eloon pitkän tauon jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, abi olen! :) Mä uskon, että syksyn kirjotusten jälkeen sitä alkaa ottamaan tästä viimeisestä vuodesta kaikki irti, kun voi keskittyä taas muuhun kuin kovaan lukemiseen :) Kiitos paljon, ihana kommentti! Täytyypäs mennä tsekkailemaan sunkin blogi :)

   Poista
 4. Paljon tsemppiä kiireiseen syksyyn! <3 Tuo väsymyksen tunne oli itelläkin abivuonna usein ihan mahoton, joten suosittelen kyllä yrittämään järjestää asioita niin, että aikaa jää säännöllisesti myös itelle ja just semmoseen rentoutumiseenki, niin jaksaa sitte taas lukia ja ylipäänsä elää, uusin voimin ja energioin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️ Niimpä, puhut aivan totta :)

   Poista
 5. Täältä suuret tsemppaukset kirjotuksiin ja ylipäänsä kaikkiin kouluun ja autokouluun liittyviin juttuihin! :) Mä tein viime vuonna sen suuren virheen, että aloitin lukemaan kirjoituksiin aika myöhässä ja sitten parina viimeisenä viikkona stressasin niitä ihan hirveästti. Loppujenlopuksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja lakki tuli :D Ihana kuva muuten ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤️ Huippu kuulla, että kaikki meni loppujenlopuksi hyvin! Jospa se tästä itselläkin, usein sitä stressaa aivan likaa ':D

   Poista