tiistai 8. elokuuta 2017

PALUU SUMMER BUCKET LISTIIN

Moikkamoi!

Joka kerta tämä sama. Kesäloman alkaessa kaksi kuukautta kuulostaa niin pitkältä ajalta, mutta yhtäkkiä sitä huomaakin olevansa siinä tilanteessa, että koulu jatkuu huomenna. Miten tämä ajan kuluminen osaa aina niin yllättää?  Jokatapauksessa, nyt on aika tehdä katsaus siihen, miten onnistuin summer bucket listin suorittamisessa!


Festarit & ulkomaanmatka - ja vieläpä elämäni ensimmäiset!
~ Nämä molemmat onnistuivat aivan loistavasti, ihania muistoja  Lisäksi nämä olivat ehdottomasti tämän kesän kohokohdat, sillä no, ensimmäinen kerta on aina ensimmäinen!

Rusketusrajat - mutta mieluusti ilman palamista.
~ Saanko nauraa? :--D Ensimmäinen lomaviikko, ensimmäinen hellepäivä ja Roosa palaa. Ja voin sanoa, että hieman oli kipeät oltavat :--D Ei enää ikinä kiitos, tästä eteenpäin aurinkorasva kulkee joka paikassa mukana, jos sille vain on sään puolesta tarvetta. Maista viittä uutuusjäätelöä ja tee myös itse jäätelöä.
~ Ensimmäinen kohta ei ollut vaikea suorittaa :--D Magnumin vadelma- sekä pätkisjäätelö nousivat yksiksi lemppareiksi! Itse en ole vielä ehtinyt (tai saanut aikaiseksi) tehdä jäätelöä, mutta resepti on jo valmiina, joten mahdollisimman pian aion sitä tehdä :---) 

Mökkeile ja vietä muutenkin paljon kivoja kesäiltoja!
~ Mökkeiltyä tuli kerran, josta löytyy myös postausta. Kunnon kesäiltojen viettämiset jäivät tänä kesänä hieman vähemmälle, mutta kyllä niitäkin kuitenkin pari ehti olla! Onhan tässä aikaa viettää ihania syysiltojakin :--) 

Käy yöuinnilla, kuten edellisinäkin kesinä.
~ Tämä kohta liittyikin mökkeilyyn! Ikuista kauniitaa hetkiä valokuviin, mutta ennen kaikkea nauti niistä täysin sydämin!
~ Suoritettu, isolla ässällä 

Valvo aamuun asti & nuku myös teltassa.
~ Olen nykyään todella huono valvomisessa :--D Päättäripäivänä tuli valvottua sinne viiteen ja matkustaessa Helsinkiin yöjunalla tuli valvottua se melkein kaksi vuorokautta putkeen, joten siinä vaiheessa tämä kohta viimeistään suoriutui :--D Teltassa nukkuminen jäi välistä.

Tutustu uuteen ihmiseen - miksei useampaankin!
~ Onnistui! Tämäkin päikkäreiden keikan kautta :--) 


Kokeile jotain uutta (viimekesänä se oli suppaus).
~ Hmm, mitään lajia ei tullut kyllä kokeiltua. Mutta innostuin tänä kesänä kokeilemaan erilaisia ruokia ja aamupaloja, kuten tuorepuuro ja pitsa kukkakaalipohjalla, joten kai tämän voisi laskea :--D

Tanssi vesisateessa ja tee kukkaseppele.
~ Nämä kohdat jäi tänä kesänä toteuttamatta. Ei siinä, en osaa kyllä tehdä kukkaseppelettä, haha :--D Ainahan sitä voisi opetella!

Käy piknikeillä sekä uusilla metsäpoluilla retkillä.
~ Haha! Eilen tätä postausta jo kirjoittaessani tajusin, etten ole tänä kesälomana käynyt kertaakaan piknikillä. Asialle täytyi tehdä muutos, joten marssin Empun kanssa kauppaan ja sitä kautta laiturille piknikille. Aurinko paistoi, mutta ilma oli muuten hieman viileä, mutta suoritettu! Metsäpolut jäivät tältä kesältä kokematta.

Vietä ainakin yksi päivä (mitä useampi sitä parempi) ilman somea!
~ Tämän toteutin, mutta se olisi voinut olla silti hieman erilainen. Kuitenkin esimerkiksi ulkomailla ja qstock-viikonloppuna puhelimella tuli oltua todella vähän ja somessa olo on kyllä itselläni toisinaan vähentynyt paljonkin.


Vaikka kaikki summer bucket listin kohdat eivät täyttyneet, koin silti paljon superkivoja asioita tänä kesänä ja kokonaisuus oli todella hyvä!  Huomasin myös tätä postausta tehdessäni, että olen ottanut ihan supervähän kuvia verrattuna vaikka edelliseen kesään. Tämä saattaakin kertoa siitä, että olen todella nauttinut hetkistä enemmän kuin keskittynyt valokuvien ottamiseen.

Kesäloma 2017 tuli ja meni. Nyt kohti abivuotta ja seuraavaa kesää!
Mukavaa koulun alkamista kaikille :--)


♥' Roosa

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja oot tehny, vaikka kaikki kohdat eivät tulleetkaan täyteen! Mukavaa koulun alkamista sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Haha, hauska postaus ja vieläpä ihan jäi kaduttaa, etten itse tehnyt Summer Bucket- listiä! Pakko tehdä ensvuodelle.

  https://riikkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Aina mukava sitten kesän loputtua muistella että mitä sitä tulikaan tehtyä :)

   Poista
 3. Hyvin oot saanut toteutettua sun bucket listin kohtia! Itse en tälle kesälle sellaista tullut tehneeksi, mutta ehkäpä sitten ensikesänä. Tosi kivoja kuvia myös :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista