sunnuntai 6. elokuuta 2017

QSTOCK 2017

Moikkamoi!

Tämän postauksen oli tarkoitus tulla jo perjantaina, mutta suunnitelmiin tulikin muutos. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! Viikko sitten matkusteltiin Oulusta takaisin kotiin todella väsyneenä mutta sitäkin onnellisempana. Takana oli aivan uskomaton viikonloppu täynnä ihanaa livemusiikkia 


Perjantaina mentiin alueelle noin puoli viiden aikoihin, jolloin jäätiin suoraan odottelemaan Chisun keikkaa. Päästiin ensimmäiseen/toiseen riviin, joka oli kyllä huippua! Chisu oli kyllä ihana livenä :--) keikan jälkeen lähdettiin kuuntelemaan Egotrippiä ja siitä sitten Apulantaa. Bändi kyllä yllätti aivan täysin minut! Ihan mahtava energia ja oli hassua, kun muistikin melkein jokaisen biisin sanat. Apulantaa voisi todellakin kuunnella joskus toisenkin kerran livenä! Tämän jälkeen pidettiin pientä välipalataukoa ja kuunneltiin JP Cooperia, jonka ääni on kyllä aivan ihana. 

Hetkisen päästä sai kuitenkin lähteä liikuskelemaan kohti päälavaa, sillä luvassa oli Haloo Helsinki!  Edellisestä kerta bändin keikalla on muutaman vuoden takana, joten tiedossa oli huikea keikka uusien biisien kanssa. Sanat ei osaa kuvailla, miten ihana, voimakas ja hieno bändi on kyseessä ja miten ihanaa musiikkia he tekevät, puhumattakaan showsta. Täyttä kultaa.  Seuraavaksi mentiin syömään, jonka jälkeen tsekattiin pikaisesti Marilyn Manson ja otettiin suunnaksi illan viimeinen keikka, Teflon Brothers. Heidän musiikki ei tänäpäivänä ole ihan omaani, mutta livenä tämä kyllä todellakin meni!


Lauantaina mentiin alueelle juuri yhdeksi, jolloin Mikael Gabriel aloitteli. Saatiin hyvät paikat ja tälläkään kertaa Miklu ei tuottanut pettymystä. Seuraavaksi menimme kuuntelemaan Ellinooraa, jota on kyllä päästävä kuulemaan joskus toisenkin kerran livenä. Aivan mahtava ääni ja persoona.  Tämän jälkeen oli luvassa Antti Tuisku, jonka keikka oli ainoa, joka jouduttiin katsomaan kauempaa sillä edemmäs ei vain millään mahtunut. Koko alue oli aivan täynnä, jopaä päälavan porttien ulkopuoli. Mutta syystäkin, sillä Antin show on kyllä joka kerta yhtä energinen ja show upea. 

Sitten pidettiinkin pieni tauko, mtuta sivussa tuli kuultua hieman Pariisin Kevättä. Seuraavana vuorossa oli Jenni Vartiainen, jonka edellisestä keikasta olikin 7 vuotta aikaa. Paljon uusia ihania biisejä livenä.  Jälleen pieni tauko, jonka jälkeen Sanni ja mikä energia! Sannia on tullut seurattua uran alusta asti ja viimeksi hänet olen nähnyt vuonna 2014, joten show oli ehtinyt muuttua paljonkin mutta vain positiivisella tavalla! 

Sitten olikin ruokatauon aika. Tästä muuten maininta, että alueella oli todella hyvin ruokapaikkoja sekä vesipisteitä! Päädyttiin kumpanakin päivänä ottamaan samasta ruokakojusta ruokaa, sillä todettiin se hyväksi eikä suurta jonoakaan ollut. Syömisen jälkeen olikin luvassa itselleni illan odotetuin keikka, Profeetat. ♥ Tällä keikalla tuli huudettua varmaan eniten, vaikka en kyllä muillakaan keikoilla hiljaa ollut :---D Sanat ei riitä tähänkään, mutta sen verran sanon, että uusin biisi eyo oli aivan mahtava kuulla livenä, ihana kesäbiisi! 

Sitten oli vuorossa Kaija Koo, jota hetki katseltiin ja sitten sivusta kuunneltiin, sillä tähän aikaa päivästä jalat alkoivat olla jo todella kipeinä. Kaija pääsi yhdessä Cheekin kanssa vetämään ensimmäistä kertaa yleisölle Nää yöt ei anna armoo- biisin, huippu! Illan ja Qstockin viimeisen keikan (jota me katsoimme) veti JVG, joita kävi feattaamassa myös Profeetat, sekä Raappana ja Ellinoora. Tunnelma oli todella tiivis, mutta keikka oli silti todela hyvä! JVG ei pettänyt vieläkään :---) Kerettiin kuitenkin keikan jälkeen nähdä Alice Cooper ja Michael Monroe päälavalla, jonka jälkeen ilotulitukset ilmoitti Qstockin 2017 olleen päättynyt. ♥' Roosa

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia, vaikuttaa kyllä ihanalta festarilta! Ellinoora ois kiva nähdä livenä, hänellä on aivan ihana ääni♥

    VastaaPoista
  2. Festareilla on kyllä aina niin kivaa, kesän kohokohtia ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista