keskiviikko 1. marraskuuta 2017

HALOO HELSINKI! @OULUHALLI

Moikkamoi!

Omistan maailman ihanimman siskon! Nimittäin hän osti synttärilahjaksi liput Haloo Helsingin keikalle ♥ Saimme viettää ihanan siskoviikonlopun ja lisäksi keikka kruunasi täydellisesti syysloman! 

Keikka oli Ouluhallissa, jossa en ollutkaan koskaan ennen käynyt. Olimme seisomakatsomossa ja saatiin kyllä todella hyvät paikat! Kaksi tuntia meni aivan liian nopeasti pomppiessa, tanssiessa ja laulaessa (tai huutaessa) biisejä mukana. Oli niin h a u s k a a ! ♥ Haloo Helsinki on kyllä vaan niin käsittämättömän hyvä ja kova bändi, ja lisäksi biisien sanat ovat jotain niin upeaa! Vielä kerran iso kiitos siskolle! 

♥' Roosa

8 kommenttia:

 1. Oi kylläpäs oot saanut ihanan synttärilahjan ♥ Mä en oo ikinä nähnyt Haloo Helsinkiä livenä, vaikka tykkäänkin heidän musiikistaan ihan mielettömän paljon. Jospa sitä sitten viimeistään ensi kesänä joillakin festareilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! ♥ Suosittelen ehdottomasti menemään katsomaan, takaan ettei varmasti jää ainoaksi kerraksi! :)

   Poista
 2. Kuijn ihana synttärilahja ♥ Ja muutenki siskosaika on tosi jees, tai ite ainakin tykkään tehdä välillä spessumpiakin juttuja just siskojen kanssa pelkän arjen jakamisen lisäks :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ totta! Sisko- ja sisarusaika on kyllä parasta :)

   Poista
 3. oioi oon itsekin halunnut niin kauan Haloo Helsingin keikalle, ja ihan huippu hyviä kuvia! Tosi kiva blogi muutenkin, usemman postauksen jäin selailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset, jo vaikka pian! :) Ja kiitos hurjasti ♥

   Poista