lauantai 21. lokakuuta 2017

SYYSLOMA

Moikkamoi!

Vihdoin ja viimein: syysloma! Päätin jo loppukesästä, että syyslomalla tulen palkitsemaan itseni rankasta uurastuksesta ja stressistä, jota tämä syksy on ollut täynnä. Koko ajan eilinen perjantai on häämöttänyt maaliviivana ja nyt se on ylitetty. Aivan huippua! 

Seuraava viikko tulee olemaan aivan upea viikko, sen voi jo nyt sanoa. Päätin kerrankin ennen lomaa hoitaa kaikki koulujutut ynnä muut pois alta, jotta voin keskittyä vain nauttimaan. Tulette kuulemaan viikon tapahtumista heti, kun palaan kotiin ja loma on ohitse. 


Myös ihan huikea ajatella, että syysloman jälkeen voi ihan tosissaan alkaa odottelemaan joululomaa ja itse joulua! Kouluakaan ei ole enää kuin kaksi jaksoa jäljellä, hullua?!

Jos olet lomalla, ihanaa lomaa sinullekin! Mikäli olet palaamassa maanantaina kouluun, toivon että sinulla oli ihana ja rentouttava loma, tsemppiä kouluun! :--)

' Roosa

4 kommenttia:

 1. Pidä mukava loma, sen oot ansainnu kaiken ahertamisen jälkeen! Mulla alkaakin koulu maanantaina ja voisin hyvin viettää lomaa vielä toisenkin viikon :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sulle! :) Mullakin oli tämä viikko jo lomaa, mutta en palaa maanantaina kouluun, vaan meen takaisin työharjoitteluun päiväkotiin. Ootan kuitenkin jo innolla sinne menoa, koska lasten kanssa on niin ihanaa olla :D

  VastaaPoista
 3. Nauti täysillä syyslomasta! <3 Oot sen ansainnu, koska kirjotusten jälkeen kaipaa lomaa ja hengähdystä sen kaiken lukemisen jäliltä. Muistan sen niin hyvin!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa syyslomaa muru! <3 nauti ja rentoudu!

  VastaaPoista