sunnuntai 29. lokakuuta 2017

TALLINNA

Moikkamoi!

Viimeviikon lauantai-iltana suunnattiin Empun kanssa kohti Jyväskylää, jossa odoteltiin yöllä vajaa neljä tuntia huoltoasemalla (haha tää on meidän perustyyli matkustaa :--D), josta jatkettiin matkaa Helsinkiin. Vieteltiin siellä aikaa muutama tunti, jonka jälkeen lähdettiin Länsiterminaaliin kohti laivaa ja Tallinnaa!

Koko meidän reissu oli todella onnistunut!  Aluksikin sää onnisti; ihana auringonpaiste ja pieni pakkanen joka päivä, lisäksi siellä oli vielä enemmän syksy kun taas Suomessa se alkaa olla jo ohi.

Sunnuntai-iltana ei jaksanut muuta tehdä, kuin käydä kaupassa ja olla hotellissa. Oltiin muuten sen nimisessä kuin Gotthard Resident, hinta-laatusuhde todella hyvä! Maanantaina pyörittiin koko päivä Tallinnan shoppailu'keskuksessa' kaupoissa. Mun mielestä Tallinnassa on hyvät shoppailumahdollisuudet, kiinnostaisko ostospostaus? :--) Tiistaina sitten vietettiin semmonen mukava rauhallinen päivä, kierreltiin vanhaa kaupunkia ja pyörähdettiin vielä keskustan puolella. Vanha kaupunki oli ihana, mutta melko nopeasti kuitenkin kierretty. Käytiin sellaisessa kahvilassa kuin chocolaterie de pierre, aivan ihana! Lisäksi mahtavan näköistä, kun joka puolella nousee jokin kirkon torni :--) Keskiviikkona meitä sitten odottikin paluumatka kotia!

Mutta, annetaan kuvien puhua puolestaan!

Mielenkiintoinen yö huoltoasemalla takana :--D / pakolliset starbucksit #harvinaistaherkkua / ja tietenkin perus laivakuva, tämä oli ainoa järkevä kuva koska pelleilyksi meni :--D haha 

 Hotellin portaat oli todella jyrkät, illalla sai jäädä puoliväliin nauramaan :--D / kaunis ilta  / v a p i a n o 

#peiliselfie / tää kirkko oli meidän johtotähti / ihana kahvila, chocolaterie de pierre 

 Bongatkaa tuo lintu :'--D /iltaruoka hotellihuoneessa yam / haluan tuollasen leveän ikkunalaudan!!

Kotimatka alkoi / laivalla / ja parhaimmat paikat onnibussissa 8--)

Semmonen reissu! Tallinnaan täytyy suunnata kyllä joskus uudestaankin; mukava, viihtyisä ja helppokulkuinen kaupunki! :--) Iso kiitos vielä Empulle 


♥' Roosa

12 kommenttia:

 1. Voi ettää, kuulostaa niin kivalta reissulta!! Tallinnassa pitäis kyllä joskus käydä! Aivan ihania kuvia ja paikkoja <3 :')

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivan näköistä,vois itekin taas joskus mennä käymään siellä :)

  VastaaPoista
 3. Tallinna on kyllä tosi kiva kaupunki! :) Ihanat kengät sulla muuten tuossa kuvassa ♥ Ostospostaus todellakin kiinnostaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja niin kivan oloinen reissu! Tallinnassa haluaisin kyllä kovasti käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Suosittelen kyllä, mukava kaupunki :)

   Poista
 5. Oi että miten ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää ja oli varmasti ihan tosi mukava reissu! Tallinna on semmonen luottopaikka, kun kaipaa maisemanvaihtoo. Siellä on aina kivaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! ♥ Suuntaan kyllä toistekin Tallinnaan :)

   Poista