sunnuntai 10. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERI LUUKKU 10: Jouluisia faktoja

Moikkamoi!


 Kauneimmat joululaulut on aivan välttämätön joka vuosi! Tunnelma siellä ja tilaisuuden jälkeen on niin ihanan rauhallinen  Täällä ne ovat tänävuonna viikon päästä, sinne siis!

 Todellisuus joulupukista paljastui minulle vähän ikävällä mutta hauskalla tavalla. Selasin äidin puhelinluetteloa ja vastaan tuli Jorma-Joulupukki, siinäpä se sitten olikin :--D

 Opin pitämään lanttulaatikosta vasta tänä vuonna, kun äitini teki Itsenäisyyspäiväksi pienen satsin laatikoita. Nyt en malttaisi odottaa jouluun, jotta saa syödä (kolme päivää peräkkäin) ihania jouluruokia!

 Siihen asti kun uskoin, meillä kävi joka joulu sama joulupukki. Hän on meidän tuttava ja näyttelijä, joka kyllä kieltämättä osasi näytellä joulupukkia aivan loistavasti!

 Avaan kaikki lahjani vasta jouluaattona. Parasta on, kun aamupäivällä on jo niin innoissaan itse päivästä että lahjoista, voi antaa itselleen luvan avata vaikka yhden ystävän antamista lahjoista!


 En ole ikinä nähnyt meillä oikeaa joulukuusta, vaan sen sijaan meillä on ollut muovinen. Tämä johtunee allergioista sekä ehkä vähän myös sen helppoudestakin. Mielestäni meillä ollut kuusi on  juuri täydellinen meidän kotiin :--)

 Ja kuusesta puheenollen, meillä on yksi isompi joulupallo, jonka minun on pakko saada joka joulu itse ripustaa kuuseen! En tiedä mistä tämä perinne on tullut, mutta niin kauan kuin muistan, olen sen ripustanut :--D 

 Jouluna sisäinen lapseni pääsee valloilleen; aamulla on noustava viimeistään seitsemältä katsomaan lastenohjelmia ja koko päivä menee muutenkin pienessä jännityksessä! Joulu on mun lemppari juhla 

 Jouluaattona saunan jälkeen laittaudun, mutta muut päivät menevät kyllä rennoissa vaatteissa ja ilman meikkiä, jos en kotoa minnekään liiku. Ihana ottaa vain rennosti! 


Hei, enää kaksi viikkoa jouluun! Kovasti tsemppiä kaikille viimeisiin viikkoihin koulussa ja töissä, kohta saadaan ottaa rennosti 


♥' Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti