tiistai 12. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERI LUUKKU 12: Joulun leffavinkit

Moikkamoi!

Lähiaikoina on tullut paettua velvollisuuksia ja katsottua paljon jouluisia leffoja! Mikään ei ole parempaa, kuin näin joulunaikaan pysähtyä hetkeksi jouluisen leffan ääreen ja lämmittää kuppi glögiä ♥ Siitäpä sainkin idean, että jaan myös teille mun jouluiset leffavinkit :--) Jos teillä on suositella jotain, mitä ei tässä ollut, kerro se ihmeessä! 


Lumiukko & Joulupukki ja Noitarumpu ovat joulun klassikkoleffoja ja varmasti lähes jokaiselle tuttuja. Nämä tulee kyllä katsottua lähes joka kerta, kun ne telkkarista tulevat.
Joulutarina on yksi suosikeistani, todella koskettava! Ihana tarina, hyvät näyttelijät sekä upeat maisemat. Lisäksi tämän elokuvan tunnusbiisi on aivan ihana, Antti Tuisku - Valovuodet 
Loput leffoista löytyvät Netflixistä. Monet joululeffat jotka katsoin, olivat hieman tylsiä, mutta nämä kolme jäivät mieleen! Juuri tällaisia ajattomia hömppäleffoja, joita vain katselee ilman mitään superkeskittymistä. Jokainen kesti sen 1,5 tuntia, joten nämä olivat senkin puolesta mukavaa katseltavaa! :--)

Kivoja leffahetkiä! 

♥' Roosa

2 kommenttia:

  1. Mä oon kattonu samoja sairaana ollessa 😃 just sopivaa hömppää! 😊 mun ikisuosikit on yksin kotona 1&2. 😍

    VastaaPoista