torstai 14. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERI LUUKKU 14: Kuinka nostattaa joulumieltä?

Moikkamoi!

Tuntuuko, että kaikki ympärillä ovat jo innoissaan joulusta, mutta oma joulumieli on vielä vähän hukassa? Ei hätää, sillä aikaa on vielä hyvin jäljellä! Tästä luukusta otsikonkin perusteella paljastuu muutama hyvä vinkki siihen. Tärkeintä kuitenkin on, ettei yritä väkisin nostattaa joulumieltä. Koita saada ensin stressaavat ja mieltä painavat asiat pois alta, sen jälkeen rauhoitu ja tee jotain, mikä joulussa ja sen odottamisessa saa sinut iloiseksi :--)1. Kuuntele joululauluja tai soita niitä itse
Spotify on täynnä erilaisia jouluisia soittolistoja ja kirjasto pullollaan nuotteja joululauluihin! Samalla kun siivoat huonetta, teet läksyjä tai leivot, laita joululaulut taustalle pyörimään :--) Joululauluista on helppo ja mukava alkaa nostattaa joulumieltä, sillä ne jäävät melko usein myös päähän soimaan. Radio Aalto soittaa nyt myös koko ajan joululauluja, joten laita ihmeessä radio automatkoilla Aallon taajuuksille!

2. Käy joulutapahtumissa
Kauniita ja tunnelmallisia joulutoreja on isoimmissa kaupungeissa, joissa voi vaikka pysähtyä juomaan glögiä ja syömään joulutortun. Lähes jokaisessa pienessäkin kylässä tai kaupungissa järjestetään joulunavauksia, kauneimmat joululaulut sekä pieniä joulukonsertteja. Osallistu mahdollisuuksien mukaan niihin, ne ehdottomasti nostattavat joulumieltä! :--)

3. Leivo jouluherkkuja
Ja tietenkin maista niitä ihan vain varmuuden vuoksi! Järjestäkää ystävien tai vaikka äidin kanssa leivontapäivä :--) Muistakaa laittaa taustalle joululaulut soimaan, se tuplaa joulumielen.

4. Katso jouluelokuvia tai -ohjelmia
Viime luukusta paljastuikin jouluisia leffavinkkejä, joten jos et ole vielä nähnyt sitä, käy ihmeessä katsomassa! :--) Joululeffojen tai -ohjelmien pariin on juuri nyt täydellinen aika hetkeksi rauhoittua.

5. Pitäkää ystävän kanssa jouluinen ilta!
Glögiä, suklaata, joulutorttuja, joululeffa, joululauluja, höpöttelyä joululahjoista ja joululoman suunnitelmista... Ihana ilta! Soita ystävälle ja sopikaa, että viettäisitte yhdessä ihanan rauhallisen ja teemaltaan jouluisen illan :--) Tai vaikkapa pikkujoulut hieman isommallakin porukalla!

Ihanaa joulunodotusta!

♥' Roosa

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kivoja ideoita, näillä saa varmasti nostettu joulumieltä!♥ Vrsinkin toi jouluinen ilt ystävien kanssa toimii. Meillä oli just maanantaina pikkujoulut ja oli kyllä hauskaa!

    VastaaPoista