keskiviikko 20. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERI LUUKKU 20: Mun huone - joulusisustus

Moikkamoi! 

Tällä viikolla laitoin vihdoin ja viimein hieman joulukoristeita huoneeseeni. Ne luovat heti jouluisemman tunnelman, etenkin kun kaikki jouluvalot ovat päällä, kynttilät sytytetty sekä joululaulut soivat taustalla. En olekaan ennen tehnyt my room-postausta täällä blogin puolella, joten nyt tulee sekin tässä samalla! :--)

Sain idean kesällä, että etsin itselleni pari pinnatuolia sekä vanhemman näköisen lipaston, ja maalaan ne keltaiseksi! Jostain syystä olen tykästynyt siihen väriin ihan hurjan paljon ja mielestäni se sopii ihanasti sisustukseen! Huonekalujen hiominen ja maalaaminen ottivatkin sitten oman aikansa, mutta loppusyksystä sain ne vihdoin ja viimein valmiiksi. Täydellisiä ne eivät ole, sillä maalipinta on jostain hieman epätasainen ja pohjaväri paikoitellen paistaa läpi. Minulle ne ovat kuitenkin epätäydellisen täydellisiä 

Koska hyllytilaa on nyt vähemmän, tilasimme äitini kanssa ikeasta pari hyllyä seinälle joista tykkään kyllä todella paljon! Tärkeimmät kirjani ovat näytillä ja en malta odottaa, että saan kerättyä niihin vielä enemmän minulle tärkeimpiä teoksia.

Siispä, tervetuloa kurkistamaan mun huoneeseen! :--)


Onko teillä huonepostauksia omissa blogeissa? :--)

♥' Roosa

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana huone! :) ja jouluvalot tuo kyllä niin ihanaa tunnelmaa <3

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan ihanan näköinen huone! ♥ Tuo ilmoitustaulun tapainen juttu seinällä on kyllä tosi kiva. Haluaisin itsekin samanlaisen mun huoneeseen kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤️ Tykkään itekki tosi paljon, inspiroiva :)

   Poista
 3. Toi vaaterekki on superkiva! Ja oon kans aatellut, että voisi tehdä itselle pienen inspiraatiotaulun :) Just tollasia kauniita kuvia ja voimalauseita ja sen sellaista...

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista