perjantai 8. joulukuuta 2017

JOULUKALENTERI LUUKKU 8: Kirje joulupukille

Rakas Joulupukki. 

Tänä jouluna minulla ei ole paljon lahjatoiveita, sillä mielestäni minulla on jo kaikki tarvitsema. Mikäli välttämättä jollain tavalla tahdot muistaa minua, tässä muutama idea; elämyslahja (kuten vaikka leffalippu tai lahjakortti), Marimekon paita, Adidaksen huppari tai John Greenin kirja.

Toivon, että joulusta tulee ihanan rauhallinen. Jokainen voisi hetkeksi unohtaa arjen ja keskittyä nauttimaan itse juhlasta, sen tunnelmasta ja läheisten seurasta. Titetenkin myös toivon, että saisimme valkoisen joulun, kirpsakan pakkasen ja kauniin kuun. 

Toivon myös, että ensivuodesta tulee vähintään yhtä hieno, kuin mitä tämäkin vuosi on ollut. Tiedän, että moni asia tulee ensivuoden aikana muuttumaan, mutta toivon, että jokaisessa muutoksessa olisi positiivinen piirre. Tahdon ajatella, että elämä on täynnä mahdollisuuksia ja ettei koskaan tiedä, mitä se tuo mukanaan tai minne se kuljettaa.

Lisäksi toivon, että kaikille rakkaille ihmisille ympärilläni riittää rakkautta ja terveyttä koko ensivuodeksi. Toivon, että jokaisella olisi mahdollisuus toteuttaa heidän unelmiaan ja elää elämää täysillä.♥' Roosa

6 kommenttia:

 1. Ihana postausidea! ♥ Mäkin toivon, että tästä joulusta tulisi valkoinen, kun kaksi edellistä joulua on ollu ihan lumettomia :/ Pari John Greenin kirjaa on munkin toivelistassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oi ei, toivottavasti sinne tulisi lunta täksi jouluksi! Tänne on aina ihan viimetipassa satanut sen verran, että on ollut valkoista.

   Poista
 2. Aivan ihana kirje! Addun huppari ois kyllä ihana, mutta vielä parempaa oisi (ja tulee olemaan) viettää joulu perheen ja ystävien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Totta, läheiset on joulussa parasta ♥

   Poista
 3. Voi että sä olet liikuttavan ihana <3

  VastaaPoista