sunnuntai 31. joulukuuta 2017

VUOSIKOOSTE 2017

Moikkamoi!

Jälleen on perinteisen vuosikoosteen aika. En itse uudesta vuodesta tai sen juhlimisestä niinkään pidä, mutta näiden vuosikoosteiden tekeminen on aina mielenkiintoista! Mukava katsoa, mitä kaikkea yhteen vuoteen on jälleen kerran mahtunut :--)


MINÄ VUONNA 2017


Tänä vuonna, tarkemmin syyskuussa, täytin 18. Löysin ( hyvin vahvasti ainakin uskon) oman tyylini ja vihdoin viimein sain uudet silmälasit, joihin rakastuin. Hiukset lyheni entisestään ja saivat loppuvuodesta pinkihtävän sävyn: rakastuin lisää.

Tänä vuonna olen oppinut tekemään enemmän päätöksiä sen mukaan, mikä tuntuu itselle parhaimmalta. En kuitenkaan täydellisesti, sillä mukaan on mahtunut myös liiallista stressaamista, elämän ylianalysointia, itselleen ankarana olemista ja uupumista. Olen kuitenkin oppinut sen, että apua saa kun sitä pyytää ja että on ihan ok nukkua viikonloppuisin ilman herätyskelloa. Aina ei tarvitse olla reipas ja jaksaa, vaan on hyvä välillä pysähtyä ja vain olla.


MINÄ JA MUSIIKKI VUONNA 2017


Tämä vuosi on ollut todella antoisa keikkojen suhteen, josta olen enemmän kuin kiitollinen.

Huhtikuussa Profeetat Helsingin hartsulla, toukokuussa ensin Päikkärit (siis Elias Kaskinen & Päivän Sankarit) laivalla ja seuraavana päivänä Makkarafestareilla Helsingin keskustassa. Samaisessa tapahtumassa esiintyi myöskin Tuuli, Mikko Harju sekä Younghearted.

Heinäkuussa Päikkärit esiintyivät Mansikkakaarnevaaleilla Suonenjoella. Loppukuusta oli elämäni ensimmäinen kunnon festari, Qstock. Siellä sain fiilistellä lemppariarstistieni keikoilla, kuten Profeetat, JVG, Haloo Helsinki, Sanni ja monet muut.

Lokakuussa voitin Paula Vesalan konserttiin liput, siitä muutaman viikon päästä oli Haloo Helsingin keikka Oulussa, jonne siskoni oli ostanut synttärilahjaksi liput. Extemporesti ostin liput Raskasta Joulua- konserttiin veljeni kanssa, joka oli kyllä sen arvoista. Vuoden viimeiseksi keikaksi jäi elämäni ensimmäinen klubikeikka Helsingin Virgin Oilissa, jossa lämppäsi Leo ja pääesiintyjänä Päikkärit 


MINÄ JA MUUTA VUONNA 2017


Vuosi 2017 on ollut todella tapahtumarikas.

Muutto takaisin kotiin - ensimmäinen kerta Helsingissä ja yhteensä kuusi kertaa tänä vuonna - äidin viisikymppiset, parhaan ystävän ylioppilasjuhlat, serkun rippijulat, ystävien vanhojentanssit sekä syntymäpäivät - täysi-ikäisyys ja ajokortti - monia kilometrejä istuen autossa, bussissa, junassa, laivassa sekä elämäni ensimmäinen kerta lentokoneessa - kaksi ensimmäistä ulkomaanmatkaa Kroatiaan perheen kanssa ja Tallinnaan ystävän kanssa - kahden inspiroivan ihmisen luennot: Jenni Pääskysaari & Pekka Hyysalo - paljon upeita keikkoja ja elämäni ensimmäiset festarit - kaksi kertaa teatterissa: Helsingissä & Oulussa - Opiskelijakunnan Hallituksen puheenjohtajana, Keskipiste Leaderin Nuorisotyöryhmän jäsenenä sekä kolumnien kirjoittajana - hieno kesätyökokemus kirjastossa - ylioppilaskirjoitukset - stressiä, itkua, naurua ja iloa - unohtumattomia hetkiä ja paljon rakkaita ihmisiä.

Näistä muun muassa minun vuosi 2017 koostui. Tähän mennessä yksi elämäni hienoimmista vuosista ja kerrankin uuden vuoden vaihtuminen ei ahdista - ensivuodesta tulee vähintäänkin yhtä hieno! Kaikki hienot hetket ja ihmiset eivät päässeet kuviin, mutta te kaikki jotka olette olleet mukana elämässäni tänä vuonna - isoiso kiitos, tiedätte sen 

Tahdon toivottaa teille oikein hyvää uutta vuotta sekä onnea ja rakkautta vuoteen 2018.


♥' Roosa

14 kommenttia:

 1. Ihanasti iloisia kuvia sinusta! Kertoo että vuosi on ollut hyvä! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivasti toteutettu postaus ja niin ihanan oloinen vuosi! Hyvää uutta vuotta♥

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus <3 ensi vuodesta tulee yhtä kova, ellei kovempi! Unelmien täyteistä uutta vuotta 2018 rakas pikkusisko! Lov u <3

  VastaaPoista
 4. Paljon kivoja kuvia! :) Hyvää Uutta Vuotta!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus, tää oli tosi kivasti toteutettu! :) Hyvää uutta vuotta sulle! <3

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä tosi upea vuosi takana ja tää oli ihanasti toteutettu postaus! ♥ Mäkin pääsin viime vuonna oikein kunnolla nauttimaan musiikista, kun olin kaksilla festareilla ja sitten muutaman kerran baarissa katsomassa jotain tiettyä artistia. Näitä kuvia katsellessa mullakin nousi hymy huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ❤ Oi mahtavaa, keikat ja festarit, ylipäätään livemusiikku on jotain niin parasta! :)

   Poista
 7. Tuo on niin totta ettei aina tarvi jaksaa olla ahkera vaan välillä voi luvan kanssa vain olla. Sen tajusin viimeistään kun tein myös tälläsen vuosikoosteen.
  Kuulostaa ihanalle vuodelle, vaikka varmasti huonompiakin hetkiä mahtu joukkoon!
  Huippua uutta vuotta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Välillä sitä on vain niin vaikea ymmärtää.
   Totta, huonommatkin hetket kuuluvat elämään ja niitäkin toki oli. Onneksi ne olivat tänä vuonna edellisvuosia pienempiä, jolloin ne eivät peittäneet kaikkia hyviä hetkiä alleen :) Ihanaa uutta vuotta myös sulle! :)

   Poista