perjantai 5. tammikuuta 2018

INSPIRATION #9

Moikkamoi!

Miten teillä on lähtenyt vuosi 2018 käyntiin? Itselläni oikein hyvin, enkä malttaisi millään odottaa mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan! :--) 

Näin vuoden aluksi onkin hyvä aika hieman kerätä inspiraatiota tulevalle vuodelle. Itse en tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia, vaan sen sijaan listan toiveista ja aikomuksista tälle vuodelle: mitä kaikkea tahtoisin saavuttaa ja kokea tämän vuoden aikana! Ehkä tärkeimpänä kohtana se, että haluan tehdä vielä enemmän asioita ja päätöksiä, jotka tekevät onnelliseksi ja jotka tuntuvat hyvältä. 


Kuvat ovat jälleen kerran Pinterestistä, jossa mua voi seurata nimimerkillä rroosasa :--)

Teittekö te mitään uudenvuoden lupauksia, tai niiden sijaan toiveita ja aikomuksia vuodelle? :--)

Tehdään tästä vuodesta u n o h t u m a t o n ! 

♥' Roosa

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat!♡ En tehnyt erityisiä lupauksia, mutta yritän ottaa meditaation osaksi arkea enkä jää enää aamuisin ja iltaisin puhelimelle roikkumaan ennen ylösnousua tai nukkumaanmenemistä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja inspiroivia lauseita ♥ Huikeeta alkanutta vuotta sulle, ja toivottavasti saat toteutettua niitä sun toiveita ja aikomuksia tänä vuonna :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos! ♥ Samoin sinulle :)

   Poista
 3. Ihania ja upeita kuvia oot valinnut tähän postaukseen ♥ Mä asetin itselleni tavoitteeksi alkaa syömään terveellisemmin tänä vuonna ja mun pitäisi myös juoda enemmän vettä. Lisäksi mun olisi korkea aika opetella siihen, että ein sanominen ei kaada kaikissa tilanteissa maailmaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Kuulostaa hyviltä tavoitteilta! Tuo on kyllä totta, joskus ein sanominen on yllättävän vaikeaa :/

   Poista