sunnuntai 14. tammikuuta 2018

KIRJAVINKKI | ITKE MINULLE TAIVAS

Moikkamoi!

Rentouttavaa sunnuntaita :--) Viikonloppuisin, etenkin näin sunnuntai-aamuisin, on ihana pysytellä peiton alla hieman pidempään ja nauttia hyvästä kirjasta. Siksipä tahdon esitellä teille pitkästä aikaa yhden upean, tällä kertaa runoteoksen!

Monelle tuttu youtubettaja Mansikkka, eli Maiju Voutilainen, julkaisi ensimmäisen runokirjansa Itke minulle taivas loppuvuodesta 2017. En voinut mitenkään vastustaa ja odottaa kirjan ostamista, vaan minun oli pakko saada lainata se kirjastosta. Voin kuitenkin sanoa, että kirja on yhä ostoslistallani.


Rakastan quoteseja ja runoja, etenkin juuri tämän tyylisiä kuin mitä Maiju kirjoittaa. Teos oli koskettava ja kaunis sekä kuvitukset toistaan upeimpia. Uskon, että hyvin moni, oikeastaan jokainen meistä, pystyy samaistumaan edes johonkin runoon tai niistä välittyviin tunteisiin, kuten; toivoon, suruun, ahdistukseen ja rakkauteen. 

Jos pidätte runoista, lukekaa tämä! Mikäli ette, lukekaa se silti. Tämä on lukemisen arvoinen 

♥' Roosa

14 kommenttia:

 1. Sain ton kirjan joululahjaksi ja RAKASTAN tota! oon lukenu sen jo 3 kertaa ja se jotenki koskettaa joka kerta enemmän ja enemmän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! Täytyy kyllä itselläkin saada tuo pian itselleni :) ihana kirja <3

   Poista
 2. Mää sain tuon kirjan joululahjaks ystävältä ja olin niin yllättyny ja otettu, kun en siis sanallakaan ollu maininnu ääneen että tuon tahtoisin, vaikka kyllä mielessäni olin aattellu heti alusta asti että tuo on kyllä pakko hankkia! :) Ja eihän se sitte todellakaan kylmäks jättäny, luin koko kirjan ihan hetkessä ja tykkäsin paljo! <3

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti yks upeimmista kirjoista mitä oon ikinä lukenut! ♥ Moneen runoon pystyy kyllä todellakin samaistumaan!

  VastaaPoista
 4. Toi kirja on ehdottomasti ostolistalla! Vaikuttaa niin koskettavalta teokselta

  sannixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä oli! Täytyy itsellänikin ostaa omaksi, jotta siihen voi aina syventyä kun siltä tuntuu :)

   Poista
 5. oon itekin miettinyt että pitäis lukee toi kirja, joskus ylä-asteella luin enemmän runoja mutta nyt se on mennyt enemmän romaaninen puolelle :) ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! Voi kiitos ♥

   Poista
 6. Mä en seuraa vloggaajia, mutta jotenkin oon useamman kerran päätynyt Mansikkkan videoita katsomaan ja hymyilemään onnesta, että onneksi noin viisaita esikuvia on vielä nuorille. Mansikkka onkin ainuita, ketä youtubeessa seuraan :-) ehkä pitäisi tää kirjakin lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, ihana kuulla! Tällaisia kokemuksia myös itselläni, osa hänen videoistaan on todella voimaannuttavia :) Suosittelen ehdottomasti lukemaan!

   Poista