keskiviikko 7. helmikuuta 2018

5 NETFLIX SARJAA, JOITA SUOSITTELEN 2

Moikkamoi!

Tänään on jälleen aika suositella Netflixistä löytyviä sarjoja, jotka on tullut katsottua ja todettua hyviksi :--) Olen tehnyt kyseisen postauksen aiemminkin, joten ensimmäisen osan löydätte täältä.

RIVERDALE

Naurattaa, miten aluksi ensimmäisen jakson puolivälissä ajattelin, että tämä on jokin todella huono teinisarja. Kaikki tätä sarjaa kuitenkin alkoi hehkuttamaan, joten päätin lopulta antaa itsekin mahdollisuuden - ja luojan kiitos että annoin! Aivan huikea sarja, jossa on hieno juonen eteneminen toinen toistaan kiehtovimmilla käänteillä. Sopivasti jännitystä, sillä sitä tähän elämään välillä kaipaa :--D Jäätiin äitini kanssa aivan totaalisesti koukkuun ja tällä hetkellä torstai on meidän lemppari päivä - toistaiseksi uusi jakso ilmestyy silloin! Pakko sanoa, Jughead vei ehkä sydämeni  Netflixistä löytyy tällä hetkellä 2 tuotantokautta, kolmas on jo teolla!

THE CROWN

Tämän sarjan hotkin joululomalla parissa päivässä, todella mielenkiintoinen kertomus Elisabeth II:sta! Rakastuin täysin Claire Foyn taitoon näytellä  Vaikka ei olisikaan historiasta sen kummemmin kiinnostunut eikä politiikkakaan innosta, ei se ole este olla katsomatta tätä sarjaa! Juoni on erittäin koukuttava ja kaikki politiikka-asiat ynnä muut tulevat hyvin sivussa. Tätäkin löytyy 2 tuotantokautta, mutta lisää on tulossa. Valitettavasti näyttelijöitä vaihtuu seuraavaan kauteen, sillä luonnollisestikin sarjan edetessä myös näyteltävät vanhenevat.

THE END OF THE F***ING WORLD

Tämän sarjan kohdalla oli myös samanlainen vastaanotto, kuin Riverdalen kanssa. Vaikutti mielenkiintoiselta, mutta ensimmäisen jakson puolivälissä lopetin katsomisen. Myöhemmin tylsyyden vallatessa ja jotain huolettomampaa katsomista kaivatessa, päätin antaa mahdollisuuden. Ja kappas, tästäkin sarjasta paljastui oikein hyvä! Kyseessä on niin sanottu minisarja, jaksoja 8 ja jokainen kestää sen parikymmentä minuuttia. Nuorien persoonat ovat erittäin mielenkiintoisia ja tarina etenee hyvällä vauhdilla kohti loppua, joka kuitenkin jätti aukon - tuleeko sarjasta jatkoa?

PRETTY LITTLE LIARS

Tämä on varmaan kaikkien tuntema sarja - valehtelevat viettelijät. Mielenkiintoinen ja sopivasti jännittävä! Hahmot ovat huikeita ja katsoessa saa huomata epäilevänsä vuorollaan jokaista A:ksi :--D Loppu oli ehkä hieman pettymys, sillä odotin jotain hieman suurempaa. Tuotantokausia riittää kuitenkin katsottavaksi ja tällä hetkellä kaikki 7 löytyy Netflixistä!

STRANGER THINGS

Tämänkään sarjan hehkuttamiselta tuskin kukaan on päässyt välttymään :--D Hehkutetaan vielä kerran: u p  e a. Mahtava juoni, hahmot (ja näyttelijät) sekä miljöö! Netflixistä löytyy 2 tuotantokautta ja toivottavasti jatkoakin on luvassa. Kun olette katsoneet kaudet, suosittelen niiden perään katsomaan Beyond Stranger things. Hauskaa ja mielenkiintoista keskustelemista sarjan käsikirjoittajien, näyttelijöiden sekä ohjaajien kesken!


Löytyikö teitä kiinnostavia tai jo tuttuja sarjoja? :--)

' Roosa

1 kommentti:

  1. Mulla menee seuraavaksi katseluun The Crown, varmasti hyvä. :) meillä on niin sama maku ;) <3

    VastaaPoista