keskiviikko 28. helmikuuta 2018

ABIRISTEILY 2018

Moikkamoi!

Penkkareiden jälkeen, launtaina 17.2, lähdettiin kuuden hengen porukalla kohti Helsinkiä, Länsiterminaalia ja Abiristeilyä! Itsehän olin ennen hyvinkin abiristeilyjä vastaan, mutta mielipide pääsi kääntymään ja risteily alkoikin kiinnostamaan :--D Halusin, että saisin lukiosta jonkin 'perinteisen' muiston ja kun en wanhoja päässyt tanssahtelemaan, sai abiristeily mahdollisuuden.

Meidän laivana toimi Tallink Europe ja se lähti liikkelle puoli seitsemältä. Risteilyn hintaan kuului buffet-illallinen ja meidän onneksemme pääsimme myöhäisemmälle kattaukselle, sillä ennen laivaan menoa olimme melko vasta syöneet. En ole ennen kyseisellä laivalla ollut, joten en tiennyt ollenkaan millaista ruokaa odottaa (Viking Linella ruoka on ollut aina todella hyvää!). Ruoka oli kuitenkin oikein hyvää ja sitä löytyi monipuolisesti.


Ruokailun jälkeen kävin hieman kiertelemässä kaupoissa, mutten tehnyt laivalta ostoksia. Sen jälkeen ilta menikin suurimmaksi osaksi tanssilattialla tai sen lähettyvillä. Tuolla tuli aivan älyttömän kuuma, sillä porukkaa ympärillä oli todella paljon ja ilman vaihtuminen henkilömäärään verrattuna tarvittua hitaampaa :--D

Puolen yön jälkeen koitti itselleni yksi kohokohdista, nimittäin Pikku G! Itse olen aivan pikkutytöstä asti kuunnellut kyseistä artistia ja kun comeback tapahtui, on keikalla käyminen ollut aikeena. Nyt tuli sekin sitten samalla ja voin sanoa, että olihan se ihana! ♥ Todella nostalgista laulaa Romeo ja Julia'n tahtiin ja kuulla Solmussa livenä, aivan huikea!


Keikan jälkeen menin melko pian hyttiin, sillä suihkuun oli pakko päästä sen kuumuuden jälkeen! Uni alkoi painamaan sen verran silmään, että päätin mennä nukkumaan. Yllättävän hyvin sai nukuttua siihen nähden, että välillä käytäviltä kuului melko isosti muiden mekkalointi :--D

Aamulla herättiin ihanalle aamupalalle, jonka jälkeen pikkuhiljaa laittauduttiin ja valmistauduttiin päivään. Kierreltiin vielä hieman laivassa, osa teki viimeiset ostokset ja yhden aikoihin mentiin katsomaan Reino Nordinia. En ole kauheasti häntä kuunnellut, muuta kuin Antaudun biisiä, mutta Reino olikin yllättävän hyvä livenä :--)


Keikan jälkeen menimme pakkaamaan tavarat kasaan ja oikeastaan chillailtiin loppuaika hytissä, sillä väsy meinasi iskeä päälle. Laiva saapui terminaaliin hieman kolmen jälkeen, josta lähdettiin sitten suuntaamaan kohti Helsingin keskustaa.


Abiristeily oli oikein positiivinen kokemus, ei ollenkaan niin hurja kuin mihin olin varautunut, vaikka toki siellä porukkaa riitti ja osalla meno oli vauhdikas (mutta toki aiheesta!). Voisin lähteä uudestaankin, ellei tämä olisi #kerranelämässä.

Oletteko te käyneet abiristeilyllä tai suunnitelleet menevänne? :--)

' Roosa

3 kommenttia:

 1. Äääh oon niin kade kun pääsit kuulemaan Solmussa livenä!♥ Tosi hauskan kuuloinen risteily, kyllä tonne ois mukava päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti keräämään porukkaa kasaan ja lähtemään! Ensvuoden abiristeilystä on tulossa kuulemma vähintään ellei vielä enemmän siistimpi! :)

   Poista
 2. Mä olin myös suunnilleen koko lukion abiristeilyä vastaan, mutta mun kaveri sai viime hetkellä käännettyä mun pään ja mäkin lähdin mukaan abiristeilylle :D Ja onneksi lähdin, koska oli kyllä tosi ikimuistoinen ja mahtava reissu! Artistit ei ehkä niinkään meidän risteilyllä silloin vuosi sitten ollut mun makuun, mutta tunnelma oli muuten aivan mahtava! Nukkumiset jäi kyllä mun osalta tosi vähäiselle, koska en millään pystynyt nukkumaan siinä metelissä, kun viereisessä hytissä kuunneltiin läpi yön musiikkia tosi kovalla :D

  VastaaPoista