sunnuntai 4. helmikuuta 2018

AIKA

Moikkamoi!

Jotenkin suunnittelematta tuli pienoinen tauko postauksien julkaisuun, mutta täällä ollaan! Aika kuluu tällä hetkellä aivan älytöntä vauhtia: maanantain ollessa ohi huomaakin pian, että on jo perjantai?! Hullua.

Helmikuukin pääsi vaihtumaan. Hassua, sillä tammikuu on ollut mulle aina todella hitaasti kuluva, pitkä kuukausi. Tällä kertaa se ei todellakaan sitä ollut, johtunee varmaankin siitä, että tiesi lukion viimeisen jakson olevan käsissä. Tuntuu niin ristiriitaiselta, että koulupäivät käy vähiin ennen kuin ne todella loppuu. Toki isoin työ alkaa vasta nyt, mutta jokapäiväistä tunnilla istumista ei enää kuitenkaan ole. 


Itseasiassa koulupäiviä on tällä hetkellä jäljellä enää 8, joista suurin osa on prelejä, kokeita tai muuten vain lyhyitä päiviä. Arki pyörii pitkälti viimeisten koulujuttujen tekemisessä ja hieman jo kirjoituksiin lukemisessa. Ensimmäinen kevään yo-kirjoituskin (äidinkielen tekstitaito) on reilun viikon päästä ja samoin penkkarit! 

Ajan kuluminen on kyllä niin kummallista.Tällä hetkellä vain tuntuu, että aika loppuu kesken kaikesta ja päivät kuluu kuin siivillä, samaistutteko lainkaan? :--D Blogikin on ollut koko ajan mielessä, mutta jotenkin en ole osannut tulla kirjoittamaan tänne mitään, vaikka ideoita kyllä olisi! 


Nämä kuvat ovat muuten eräältä kauniilta pakkaspäivältä. Voi kuinka mä rakastankaan tällaista maisemaa  Lähiaikoina ollaan saatu kyllä nauttia auringon valosta, toivottavasti saadaan jatkossakin mahdollisimman pitkään!

Mitä teille kuuluu? :--) Ihanaa ja aurinkoista helmikuuta!


' Roosa

4 kommenttia:

 1. Munki mielestä aika kuluu tosi äkkiä, en pysy ollenkaan mukana :D Ihanat kuvat ja tosi paljon tsemppiä kirjoituksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että kohtalontovereita löytyy! :D Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Oo vau mitä kuvia! Ja samaistun tuohon ajan lentämiseen, mihin tää kaikki aika oikeesti katoaa näin hurjaa kyytiä?! :-D

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, wau! ♥ Siis tää ajan kuluminen on kyllä ihan uskomatonta. Tuntuu niin uskomattomalta ajatella, että omista penkkareista on nyt muka jo melkein vuosi. Ja nyt ollaan oltu puoli vuotta opiskelemassa uudessa koulussa :D Mun äiti on sanonut, että mitä vanhemmaksi tulee niin sitä nopeammin aika alkaa kulumaan ja mä todellakin voin allekirjoittaa tämän!

  VastaaPoista