keskiviikko 14. helmikuuta 2018

HIUKSET LÄHTI

Moikkamoi!

Vihdoin ja viimein pitkäaikainen haaveeni toteutui - leikkasin (tai oikeastaan ystäväni leikkasivat) minulle siilin! Tällä hetkellä pituus on 8 milliä, lyhyempääkin pituutta tulen todennäköisesti  kokeilemaan :--)

Minulle hiukset ei oo ikinä ollut se tärkein asia ulkonäössä, vaan pikemminkin kasvava luonnonvara jolla voi vähän leikkiä! Olen aina melko nopeasti kyllästynyt hiustyyleihini ja sitä mukaan niitä myös vaihdellut. Lisäksi on tuntunut, että hiukseni ovat jatkuvasti hieman huonokuntoiset vähänkään pidempinä ja itseäni on rasittanut se, että ne ovat aina sojottaneet jostain suunnasta. Reilun vuoden ajan mielessäni on pyörinyt haave siilin leikkaamisesta, kuinka siistiä sitä olisikaan kokeilla!


Tämän vuoden puolella olen koko ajan ollut turhautunut hiuksistani - pidempi osa kasvoi niin nopeasti pois mallista ja lyhyempiä sivuja sai olla koko ajan lyhentämässä. Mielessä pyöri vain hiusten leikkaaminen, mutta samalla ajattelin, etten tulevien menojen ynnä muiden juttujen vuoksi viitsisi vielä niitä leikata. Olin ajatellut, että odotan syksyyn jolloin elämässäni muutenkin kääntyisi uusi sivu.

Mutta miksi ihmeessä odottaa? Elämähän on tässä & nyt, ei syksyllä. Eikä se, onko minulla hieman pidempää osaa hiuksissani vai kokonaan siili, vaikuta yhtään mihinkään! Niinpä lauantai-iltana sain viimeisen inspiraatiopistoksen ja sunnuntaina aamupäivällä hiukset saivat lähteä!


Leikkaamisen jälkeen olin yhtä hymyä - ja olen yhä edelleen. Miten mahtava fiilis voikaan olla, kun jokin pitkäaikainen haave toteutuu - vieläpä hieman extemporesti! Voin sanoa, että tunnen itseni paljon itsevarmemmaksi ja naisellisemmaksi tässä lookissa. Peiliin katsoessani en voi kuin hymyillä itselleni ja se tuntuu todella hyvältä. 

Tahdon sanoa, että toteuttakaa haaveitanne, oli se sitten hiusten leikkaaminen, värjääminen tai mikä ikinä tahansa! Jopa vähän hullukin. Sillä se, että tuntee todella elävänsä on tärkeä tunne. Ja miten pienilläkin teoilla sen voikaan saada aikaan!

Olkaa rohkeita. Olkaa omia itsejänne 

Ja hei, ihanaa ystävänpäivää!

' Roosa

4 kommenttia:

  1. Siili sopii sulle niin hyvin ja näytät niin onnelliselta sen kanssa! *.*

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii kyllä siili ihan hurjan hyvin! Ihanaa, kun ihmiset uskaltaa säväyttää ja kokeilla uusia juttuja :)

    http://www.llintzz.blogspot.com

    VastaaPoista