lauantai 24. helmikuuta 2018

PENKKARIT 2018

Moikkamoi!

Vihdoin ja viimein sain kerättyä voimia kasaan ja tulla kirjoittamaan teille yhdestä ikimuistoisesta päivästä. Olen tämän viikon ollut influenssan kourissa - ei mikään paras alku lukulomalle! Pikkuhiljaa tauti alkaa kuitenkin ehkä väistymään, nyt vain täytyy malttaa ottaa rauhallisesti ja levätä.

Kuitenkin, reilu viikko sitten keskiviikkona oli koulullamme potkijaiset. Ohjelman jälkeen, noin kolmen maissa iltapäivällä, jäimme luokkalaisten kanssa sotkemaan koulua ja tekemään kaikki viimeiset valmistelut. Ilta oli superhauska ja naurua riitti! Osa meistä jäi koululle yöksi, joten loppujenlopuksi seuraavaa päivää tuli valmisteltua noin 12h kunnes oli pakko hetkeksi jo nukahtaa.


Aamulla viimeiset valmistelut ja itse valmistautuminen (itsehän pukeuduin siis Harry Potteriksi), jonka jälkeen otettiin lukiolaiset ilomielin vastaan sotkemalla hieman naamoja huulipunalla. Portaista lähtien reitti lukion puolelle jatkuen ei tietenkään ollut helpoin kulkea vaan matkan varrelta löytyi muun muassa paljon pahvia, muovipusseja ja ilmapalloja.

Piakkoin koitti aamunavaus keskusradion kautta jonka jälkeen lähdettiin kiertelemään alakoulun ja yläkoulun luokissa heittelemässä vähän karkkeja. Tämän jälkeen siirryttiin liikuntasaliin pitämään ensin peruskoulun ja sitten lukion abishow. Ohjelmana oli näytelmä ja erilaisia kilpailuja sekä haasteita oppilaille ja opettajille. Myös muutamia titteleitä jaettiin ja muistettiin luokanvalvojaamme lahjalla.

Abishown jälkeen oli ruokailu, mutta voin sanoa, että ruoka meni melko huonosti alas :--D Sen sijaan kyyneleitä täytyi pidätellä tiukasti. Enää jäljellä oli ulosheitto ja ajelu, joka jännitti aivan kamalasti! Tämä hetki oli kuitenkin yksi parhaista - kuinka siistiä tuulettaa ja nousta traktorin lavan kyytiin heittelemään karkkeja ja huutamaan: KUKA ON KINGI & AAMUJA NOLLA! Ajelu oli myös aivan huippua, voisin lähteä heti uudestaan :--D

Ajelun jälkeen kävimme moikkaamassa vanhuksia vanhaintalolla sekä lapsia päiväkodeilla ja jättämässä heille karkkia. Oli ihana nähdä, miten kaikki lapsista vanhuksiin ilahtuivat kovasti :--)


Kaiken kaikkiaan viimeiset päivät lukiossa olivat ikimuistoiset  Kiitos Kärsämäen lukio ja 15A 

' Roosa

2 kommenttia:

 1. Voi harmi, että oot ollut influenssassa :/

  Aikalailla samalla kaavalla meidänkin penkkarit meni silloin vuosi sitten, sillä erotuksella että me ei menty ajelemaan ollenkaan traktorin tai rekan lavalla, koska meidän paikkakunta on niin pieni, että sille ei olisi ollut minkäänlaista mahdollisuutta :D Heiteltiin kuitenkin karkkeja lukion ja yläasteen käytävillä, käytiin ala-asteella ja päiväkodilla antamassa karkkeja lapsille :) Penkkaripäivä oli kyllä tosi ikimuistoinen ja ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä sitkeä tauti!
   Sun penkkaripäivä kuulostaa myös oikein ihanalta ❤ Harmi ettei ajelua ollut, mutta kuitenkin sen sijasta sitten muuta tekemistä ja et ylipäätään päivä oli ikimuistoinen!

   Poista