sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

AAMUPALALLA SIS. DELI+CAFE'SSA

Moikkamoi!

Jäimme äidin kanssa abiristeilyltä yhdeksi yöksi Helsinkiin ja yövyimme Yrjönkadun Omenahotellissa. Tästä yöpymiskokemuksesta annan isot plussat, edelliseen Lönnrotinkatuun verrattuna paljon miellyttävämpi kaikin puolin :--)

Olin ottanut etukäteen hieman selvää lähellä sijaitsevista, hyvistä aamupalapaikoista. Kyseinen paikka, Sis. Deli+Cafe pisti silmään ja vaikutti nettisivujen perusteella oikein hyvältä valinnalta, lisäksi tämä sijaitsi aivan nurkan takana omenahotellista!Tämä kyseinen paikka sijaitsee Kalevankatu 4'ssä, todella keskustassa siis! Arkiaamiainen (07-10.30) maksoi 11,50€, joka oli mielestäni hyvä hinta siihen nähden, että tuotteet olivat tuoreita, laadukkaita, lähellä tuotettuja, luomuja ja mitä kaikkea! 

Aamiaiseen kuului puuro, erilaisia hilloja, marjoja, jukurtteja, siemeniä, myslejä ja muroja. Erilaisia leipiä ja lisukkeita (leikkele, juusto, kananmuna, kurkku, tomaatti, salaatti). Juomavaihtoehtoina oli teetä, kahvia, mehuja ja vettä sekä jälkkäriksi löytyi pannaria ja keksiä.


Paikka oli pieni, mutta todella viihtyisä ja aamupala täytti vatsan hyvin, vieläpä kun kaikki tarjoiltavat olivat laadukkaita :--) Tämä paikka tulee pysymään listallani, jos muuta aamupalapaikkaa ei sattuisi löytymään!

ppst. pahoittelut osan kuvien laaduista, käytössäni oli eri kamera jolla laatu on aina vaihteleva!

' Roosa

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan oloinen paikka ja tosi herkullisen näköinen aamupala!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Voisin palata heti takaisin nauttimaan ihanan ja rauhallisen aamupalan *.*

   Poista
 2. Näyttää just sellaselle kotoisalle paikalle jossa vaihtaa kuulumisia kaverin kanssa aamupalan ääressä! Pitääkin pistää omallekin to go -listalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tällaiselle kohtaamiselle täydellinen paikka! :)

   Poista