maanantai 2. huhtikuuta 2018

KOHTI VÄLIVUOTTA

Moikkamoi!

Pitkästä aikaa tietokoneen ääressä, rauhassa ja kahvikuppi vieressä. Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika tulla kertomaan tänne vähän omia kuulumisia :--) Tuntuu jotenkin todella oudolta pitkästä aikaa kirjoitella omia ajatuksia sanoiksi, mutta jospa mä jotain saisin itsestäni tähän irti!

Viimeinen yo-kirjoitus oli maanantaina, joten lukio on nyt omalta osalta taputeltu. Otin heti pienen irtioton ja suuntasin kohti Oulua muutamaksi päiväksi, joka teki todella hyvää! Nyt vain jännitetään toukokuuhun puoliväliin asti tuloksia ja pikkuhiljaa haaveillaan juhlien järjestämisestä. Hullua, mutta aivan superihanaa! 


Olen miettinyt todella paljon tätä blogia ja sitä, millaisena tahdon tämän pitää. Ymmärrettävistä syistä postaustahti on rakoillut viimeisen puolentoista kuukauden aikana, mutta nyt pikkuhiljaa yritän palata takaisin normaaliin postaustahtiin, tavoitteena julkaista vähintään kaksi postausta per viikko :--) En halua kuitenkaan ottaa asiasta mitään paineita, mutta inspiraatio on kasvanut tämän pienoisen hiljaiselon aikana, joka on vain hyvä merkki! Ei sillä, että se olisi pahemmin hiipunut, mutta blogiin keskittyminen on tulevaisuudessa huomattavasti helpompaa! 

Postaukset olen ajatellut pitää samanlaisina: reseptejä, kirjoja, kolumneja, keikkakuvia ja ihan mitä mieleen vain sattuu tulemaan. Lisäksi olen kuitenkin miettinyt, että haluaisin julkaista enemmän niin sanottuja aihepostauksia; kirjoittaa itseä puhuttelevista asioista, ottaa kantaa erilaisiin aiheisiin ja kirjoittaa ylipäätään vähän pintaa syvemmälle meneviä tekstejä, jos ymmärrätte! Olisikin kiva, jos teillä olisi ehdottaa joitain ideoita näihin :--) mielessäni on kuitenkin jo muutama idea valmiina ja oikean ajan tullessa tulen niitä tässä kirjoittelemaan.


Kuten otsikosta huomaakin, päätin noin vuosi sitten, että tulen pitämään välivuoden. En aikaisemmin ollut uskaltanut oikein suoda itselleni sitä mahdollisuutta ja ajatusta, mutta mitä enemmän tämän kolmen vuoden aikana on ehtinyt asioita tapahtua, on välivuosi alkanut tuntua oikealta vaihtoehdolta. Olen enemmän kuin innossani siitä, mitä kaikkea tuleva vuosi voikaan tuoda tullessaan :--) 

Tällä hetkellä arkeen kuuluu pitkälti hyvin paljon vapaa-aikaa, mutta onnekseni saan tässä pian enemmän tai vähemmän tekemistä tulevan kesätyön vuoksi. Tästä kesätyöstä tulen kertomaan teille hieman myöhemmin, mutta upea kesä on tiedossa!


Olen todella iloinen näistä keleistä, joista ollaan saatu nauttia lähipäivät. Aurinko, sen tuoma lämpö ja selvä kevään tuoksu ilmassa saa olon jotenkin todella toiveikkaaksi. Kaikki asiat tuntuu heti paljon valoisammilta ja inspiraatiota riittää!

Ihanaa kevään jatkoa teille, palaillaan pian! 


' Roosa

6 kommenttia:

 1. Tosi mahtavaa, että oot saanu kesätöitä! Itselläni se on vielä etsinnässä, mutta jospa pian tärppäisi. Välivuosi ois kyllä niin siisti vaihtoehto, kun saisi vuoden aikana tehdä ihan mitä vain itse haluaa! Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta blogisi tulevaisuus, odotan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti tärppää sinullakin! :) Totta, hetki aikaa hengähtää ja toteuttaa unelmia. Ihana kuulla :)

   Poista
 2. Ihanaa huomata, että sulta on tullut uus postaus! :) ja voi että, voin suositella kyllä ihan täysillä välivuotta, jos sitä nyt voi edes suositella, haha! :-D Mutta siis ainakin mun kohalla tämä välivuosi on ollut kyllä yks mun elämän parhaita päätöksiä ja samalla vuosia. Ihan oikee ratkasu oli kyllä ja oon tosi ilonen, että päädyin sillon viime keväänä tähän ratkasuun! Nyt ollaan uusin voimin hakemassa jatko-opiskeluihin, joten toivon mukaan enssyksynä palaan taas koulunpenkille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla :) En malta odottaa, mitä kaikkea saan vuoden aikana kokea! Tsemppiä sulle kovasti pääsykokeisiin ♥

   Poista
 3. Onko sulla jo jonkinlaisia suunnitelmia välivuodelle? :-) itselläni on menossa toinen tai no, en tiedä voiko enää puhua välivuodesta, kun on ollut tietoinen valinta lähteä rakentamaan työuraa heti varusmiespalveluksen päätyttyä :-) yhtään en oo katunut ja päädyinkin aikuisopiskelemaan valokuvausta, mikä on hyvä lisä työelämän rinnalle! Matkustaa haluaisin vielä, joten saa nähdä lähdenkö jossain vaiheessa vielä maailmalle, kun korkeakoulu ei vielä innosta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on, tosin aika avonaisia! :D Tarkoituksena olisi saada töitä, matkustella ja ehkä jopa lähteä au pairiksi! Toteuttaa kuitenkin omia pikkusuuria haaveita ja nauttia hetken kunnolla elämästä.
   Vau, kuulostaa todella hyvältä! Valokuvaaminen on todellakin hyvä lisä, huippua :)

   Poista