lauantai 21. huhtikuuta 2018

MUN ON PAKKO TWERKKAA | ANTTI TUISKU 13.4 @OULU

Moikkamoi!

Viikko sitten perjantaina oli kauan odotettu Antti Tuiskun areenakeikka Oulussa :--) Sain itse yllätykseksi lipun joululahjaksi, jonne myös siskoni ja hänen ystävänsä oli menossa. Pakko hieman varoittaa kuvien laatua - eivät ole parhaimmasta päästä, sillä istuin todella kaukana.

Päätimme siskoni kanssa viikko ennen keikkaa, että yritämme hommata myös äidillemme lipun. Kyseessä oli loppuunmyyty keikka, mutta onneksi tori.fi'stä löytyi myyjä, jonka paikka oli vieläpä lähellä meidän omia paikkoja. Saimme lipun ostettua ja niinpä äitimmekin pääsi mukaan keikalle :--) Voin sanoa, että yllätys onnistui täydellisesti ja ilta oli hänelle ikimuistoinen, kukapa ei Anttia rakastaisi? 


Keikka oli aivan upea! On käsittämätöntä, miten hyvässä kunnossa Antti on, sillä hän liikkui lavalla aivan koko ajan, kirjaimellisesti. Huomasi myös, että koko show oli mietitty loppuun todella tarkasti ja koreografiat hiottu viimeisen päälle.

Yleisö sai kuulla sekä uusia että vanhoja biisejä, joka oli todella hyvä juttu! Antilla on niin monipuolinen tarjonta musiikissaan, joten välillä saimme heilutella puhelimesta valoja ja kohta taas tanssia - istumakatsomossa monikaan ei pitänyt takamustaan penkissä!


Antti on kyllä aivan älyttömän sympaattinen ihminen! Hän puhui ja näytti todella aidosti sen, kuinka paljon arvostaa jokaista, joka hallissa sillä hetkellä oli. Kaikki se, mitä Antti on saavuttanut, on todellakin ansaittua ♥  Hän jääkin ilmeisesti pian tauolle, joten oli mahtava päästä häntä vielä kuuntelemaan.

Oletteko käyneet tai menossa areenakiertueelle? :--)

' Roosa

1 kommentti:

  1. Antin keikalla ois ihan mahtava käydä, kuulostaa niin upealta kokemukselta! *.*

    VastaaPoista