keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

UNELMIEN KESÄTYÖ

Moikkamoi!

Kuten välivuotta koskevassa postauksessa mainitsinkin, on itselläni tiedossa kesätyö :--) Vuosi 2018 alkoikin mainiosti heti tiedolla siitä, että minut on valittu paikallislehtemme kesätoimittajaksi! 

Tuntuu vieläkin aivan käsittämättömältä, että oma pitkäaikainen unelma todella toteutuu. Hakiessa kuitenkin hieman pelotti se, ettei minulla ole alalle pohjautuvaa koulutusta ja kokemuksena ainoastaan yhden viikon TET-harjoittelu 8. luokalla ja neljän vuoden aikana kirjoitetut kolumnit. Kaikki on kuitenkin mahdollista! Olen todella kiitollinen ja otettu siitä, että minulle suodaan tällainen mahdollisuus.


Tällä hetkellä toimin lehden avustajana, eli kirjoitan juttuja lehteen ja tutustun kaikkeen mahdolliseen, mikä on hyvä olla hallussa virallisten töiden alkaessa. 

En malta odottaa mitä kaikkea kesä tuo tullessaan tämän työn myötä :--) On hassua, että vaikka olen koko ikäni asunut täällä, en tosiasiassa kauheasti paikkakunnasta tai sen ihmisistä tiedä. Tai tietenkin tiedän, mutta voisin tietää paljon enemmänkin! Siksi onkin hienoa päästä tutustumaan enemmän omaan paikkakuntaan sekä sen ihmisiin, jotta täältä lähtiessä voin todella sanoa tuntevani paikan :--)


Oletteko te saaneet jo tiedon kesätöistä? :--)

' Roosa

10 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea! :-) itse hain viime kesänä yhteentoista (!!!) eri lehteen, mukaan lukien Haapavesi-lehteen. Olisin päässyt kahteen eri lehteen, joista valitsin sitten toisen! Nyt tuleva kesä tulee sitten olemaan siellä toisessa, mihin en viime kesänä mennyt :-D paikallislehdessä työskentely on todella mukavaa ja antoisaa, sillä saa työskennellä sellaisten toimittajien kanssa, jotka on useiden kymmenien vuosien ajan tehnyt kyseistä työtä ja osaavat antaa ne parhaimmat vinkit. Samalla oppii omasta paikkakunnasta asioita, mitä ei aiemmin oo tiennytkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Huh, hienoa että kahdesta paikasta tärppäsi :) Onnea sullekin kesätöistä, huippua!
   Tämäpä juuri ja mukavaa sekin, että kyseessä on pieni lehti. Pääsee oppimaan asioita monipuolisesti :)

   Poista
 2. Vautsi miten mahtava kesätyö! Paljon onnea ja tsemppiä siihen!♥

  VastaaPoista
 3. Oi että, paljon onnea tuosta kesätyöpaikasta! Aivan ihana kuulla, että sun pitkäaikanen unelma toteutuu! :) Mullakin kesäsuunnitelmat järjesty hyvin, kun sain töitä pääkaupunkiseudulta ja pääsen siis taas toiveideni mukasesti muuttamaan kesäksi Helsinkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Onnea sinullekin kesätöistä, kesä Helsingissä kuulostaa enemmän kuin upealta! Huippua :)

   Poista
 4. Onneksi olkoon, kuulostaa ihan sikaupealta ja kiinnostavalta työltä! Mulla on vielä kesän työkuviot aika lailla auki, mutta ehkä nekin tössä kohta mullekin valkenee...:D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Aivan varmasti valkenee, pidän peukkuja!

   Poista
 5. Paljon onnea vielä tätäkin kautta! ♥ Mä sain viikko sitten tietää, että pääsen laitekuljettajaksi ja Satumaa työntekijäksi Powerparkiin ja oon superinnoissani! :D

  Ja hei muuten, mun blogissa olisi sulle haaste! https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/2018/04/20-kysymysta-millainen-bloggaaja-olen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Eikä, ihan mahtavaa! Aivan superkivan kuuloinen kesätyö, onnea! :)

   Poista