tiistai 29. toukokuuta 2018

TÄÄLLÄ MÄ OON

Moikkamoi!

Tovi on vierähtänyt, pahoittelut siitä! Toukokuu on ollut todella tapahtumarikas ja aika on kulunut pitkälti töiden parissa, sillä työsopimuksen alkuani aikaistettiin. Toimittajan työ on ollut kyllä juuri sitä mitä odotinkin ja erilaisiin tilanteisiin on tullut totuttua hyvin. Oman ajan käyttäminen näin töissä käyvänä on vielä itselläni harjoittelun alla, onhan tilanne kuitenkin aivan uusi ja erilainen aikaisempaan verrattuna.

Vajaa kaksi viikkoa sitten tuli myös varmistus siitä, että olen yksi tämän kevään ylioppilaista! En voi uskoa, että aika on mennyt näin nopeasti. Kirjoituksista tuntuu olevan ikuisuus (koko lukioajasta haha) ja juhlat ovat tämän viikon lauantaina! Edessä on jännittävä, tunteikas ja ikimuistoinen päivä, josta tulen kertomaan aivan varmasti lisää täällä blogin puolella :--) 

Kunhan juhlat ovat ohi ja saan rytmitettyä arkeani paremmin, yritän pikkuhiljaa palailla takaisin enemmän tänne blogin pariin. Postausideoita on 'tauon' aikana tullut mieleeni ja tosissani olen kaivannut vapaampaakin kirjoittamista. On tosi, että kun työkseen istuu paljon tietokoneen ääressä, kirjoittaa ja valokuvaa (kaikesta rakkaudesta huolimatta), ei kotona ole enää jaksanut. Ilmatkin ovat olleet jotain aivan käsittämättömän upeita, joten niistä on täytynyt yrittää nauttia :--)

Ajattelin tulla pikaisesti kertomaan, että täällä mä vielä oon, vaikka hieman hiljaiselossa nyt olen elellytkin. Harmittaa aivan kamalasti, etten ole ehtinyt/jaksanut edes muiden blogeja lukea, joten varautukaa - teen jossain vaiheessa kunnon hyökkäyksen :--D 


Palaillaan pian!

♥' Roosa

3 kommenttia:

  1. Voi että mä oon innoissani tosta sun työstäsi! *.* ♥ Aivan ihanaa että sait sen!

    VastaaPoista
  2. Oi onnea paljon <3 Siitä, että oot uusi ylioppilas ja siitä, että sulla on noin mahtava työ! Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla :)

    https://mietinsinua.blogspot.com/

    VastaaPoista